Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hero

obsesja na punkcie antykoncepcji

Polecane posty

ok. juz mi przeszla zlosc na mojego niewziecznika:) jutro wyjezdzamy na narty. jednak b boje sie bez gumki i znow kryje jego meskosc w wieeeeeelkim kondomie... Hero & Gosia: tez mialysce tabletki. nie balyscie sie ze np. jstescie biernymi palaczami, ze to moze zmnijeszac skutecznosc, albo, zastanawialyscie se czy kazda pierdola nie zmnijesza skutecznosci? ja to chyba mam MEGA obsesje:( nawet On mnie z niej nie leczy. PS kumpela pochwalila mi sie 3 dni temu ze jest w ciazy.... przy plastrach EVRA:( i jak tu ufac tabletkom?

hej my po długiej rozmowie i łzach, doszliśmy do porozumienia:) nelke, ale zazdroszcze tych nart, ja dzisiaj jeszcze odpoczywam po sesji ( oglądam babskie filmy), ale od jutra zabieram się za moją dyplomówkę i intensywne powtarzanie języków. w końcu za 2-3 miechy będe szukała pracy, a na rozmowie kwlifikacyjnej wszystko się może zdarzyć :( :( :( schiz narazie niema ..... chyba nie ma bo na tym forum o wielu cudach czytałam:) pozdrawiam buziaki dla nelke i hero Ps. nelke szalej i ciesz się,ze w końcu mozecie być razem hero tez mam zamiar nauczyć się metody termiczno-objawowej jak załapiesz o co chodzi to mnie podszkolisz:)

hej Gosia: cieze sie ze nedziemy nonstop razem.. ale mam dosc bycia orgaizatorem wycieczek. wczoraj zaliczylam mechanika samochodowego i pare innych rzeczy. AAAAAAAAAAAAA myslicie, ze jak mialam plamienia i kochalam sie bez gunki to.... luz:D??

Gość odpowiedzcie
to dobry temat dla mnie, mi przez strach nawet w nieuzasadnionych przypadkach przed ciaza odebral przyjemnosc z seksu, po ostatnim razie i stosunku a wlasciwie kilku wejsciach bez gumki ale w 26 dzien, nieplodny , po 2 normalnych okresach i oczekiwaniu na trzeci-a sa objawy zespolu napiecia, 10 testach z moczu nawet 45 dni po stosunku i 2 z krwi negatywnych ciagle sie boje, a seks ostatni raz uprawialam prawie 2 miesiace temu, nie moge z nikim byc przez ta obsesje bo nikt tego nie wytzryma

moj jeszcze ze mna jest ale zrobilam dopiero 1 test... boje sie robic testow:) musi mnie kochac:)

tak przy okazji: jedziemy dzis n narty, wiec do piatku min mnie nie ma:( pozdrawiam mam nadzieje ze sie slonko pojawi!!!

hej!!!! nelke udanej wycieczki, szalejcie na śniegu i nie tylko:) :) :) wracaj do nas cała zdrowa i szczęsliwa, Nie połamcie się tam. ja zabieram sie za moja dyplomówke:( a po głowie chodza mi jakieś głupoty w związku z ciążą:( pozdrawiam buziaki ps. ja zrobiłam w życiu ok 20 testów

spakowac sie nie moge. godzine temu mielismy wyjechac.. ajajajaj.. ja zrobilam 1 test.. bo sie boje robic testow.. to chyba jeszcze wieksza histeria:) nie mam odwagi na tyle zeby go zrobic:( mam nadzieje ze ostatnio nic sie nie stalo:) choc jak slyszalam ze moja kumpela wpadla dzieki evrze to ciarki przechodza mi po plechach

Gość asiekkkkkkk
witam,widze ze nie tylko ja mam ten problem,zeby sie tak nie stresowac biore od pol roku tabletki,ale mimo to nie pozwalalam facetowi konczyc we mnie dopiero w tym miesiacu nam sie to zdarzylo i oczywiscie znowu mam obsesyjne mysli o ciazy,nie moge spac po nocach i chyba oszaleje,jutro ost tabletka i bede umierac czekajac na krwawienie z odstawienia..jak sie pozbyc tej manii:(

Gość hero
hej Kochane dziewczynki! Szkoda mi was że tak się stresujecie, wiem jakie to jest okropne i jak nie można sobie samej logicznie przetłumaczyc że na pewno wszystko jest ok. Ja nadal ucze się NPR, mojemu M śmiać sie chce ze mnie jak to przezywam i obserwuje ale dzielnie mi pomaga. Nelke- milego wyjazdu- nie połamcie się:) Ja musze jeszcze troche posiedziec w książkach ale już niedługo:) Buziaczki

Gość hero
co u Was? Jak obsesje? Moja jedyna obsesja teraz to sesja:) Pozdrawaim

cześć!!! ja po sesji, teraz mam ferie:) ale obsesje towarzyszą mi non stop, teraz moją obsesją jest praca dyplomowa. nie daje mi to spokoju!!!!! ale do pisania jakoś zabrać się nie mogę:( :( :( codziennie powtarzam jutro ogólnie całymi dniami oglądam jakieś babskie filmy hero może znasz jakiś warty obejrzenia:)???? taki do pośmiania i popłakania, romantyczny:) pozdrawiam bużka:)

hej. wrocilam. bylo... fantastycznie? hmm to malo powiedziane. 24h/dobe z moim kochaniem.. eh.. ta Jego cholerna sesja:( babskie filmy? hmm tylko nie te z zakoscielnym!! on jest za slodziutki!!bleee

co do Zakościelnego zgadzam się:) nie znoszę takich ludzi!!!!!!!!!!!!!, nawet jeżeli chodzi o dziewczyny takie słodkie dupki :) :) :) ale jestem wredna hehehe nelke super, ze wyjazd się udał :)

Gość hero
Hej! Ja też za nic konkretnego nie moge sie zabrac, juz marzę żeby była wiosna. .. Nie mam w ogóle energii..

udal sie wyjazd.. ale musze dzis sama zasnac:( kiedy sie to zmieni?:(

hej.. smutno... sama jestem...On u siebie ja u siebie...:( ;(

witam itam.. pusto tu jakos... ja mam feriw,.. a On sie uczy:( nawet nie mm ochoty sama jechac. ostatnio jakos jeszcze bardziej sie umocnilismy w zwiazku.. hmmm ciesze sie. w koncu mi wydoroslal!

witaj nelke rzeczywiście pusto:( jak spędzasz ostatni weekend karnawału ????? ja przy kompie z piwkiem:( :( :( mój M gra, nie masz pojecia jak mnie ta gra wkurza strasznie, myślałam że mi przejdzie, ale jego pasja = komputery irytuje mnie coraz bardziej. Mimo, ze mijają 4 lata On jest chyba uzależniony od kompa :( jak nie gra to cos rozkręca, udoskonala, przeinstalowuje itd. ja chyba oszaleje, ostatnio ciągle mam wrażenie jakby jego kompyter był ważniejszy ode mnie:( :( :( a ja byłabym dodatkiem do jego życia jak komputer i gry mu się znudzą masakra!!!!!!!!!!!!!!!! nie chce tak, nie jestem dziewczyną, która lubi jak facet nad nią skacze, ale troszkę więcej zainteresownia mógłby mi okazać:( :( :( przepraszam dziewczyny wiem, ze nie na temat, ale musiałam pozdrawiam buziaki dla nelke i hero:)

hej Gosia: tez nie naleze do tych, ktorym trzeba nadskakiwac.. Moj uczy sie bo ma egzaminy teraz.. we wtorek idzie na impreze--> beze mnie- bo przeciez on idzie pic. przykro mi sie zroilo jak uslyszalam, ze czas dla mnie ma dopierow srode lub zawartek.. ja mu dam!!nauka nauka.. ale .... powinnam sie wkurzac? zeby bylo na temat-> obsesje jak mialam tak mam

Gość fufcia
jedzcie dziewczynki tabletki to możecie nigdy w ciążę po tym cholerstwie nie zajść.Znam juz kilka takich przypadków.

fufcia: nie ma zadnych badan potwierdzajacych,ze tabletki maja wplyw na pozniejsza ew. ciaze. czy zanim dziewczyny biora tabletki przepeowadzane sa badania na bezplodnosc????? a u ich chlopakow?? NIE! wiec jak dla mnie nie jest to dowod ze tabletki maja wplyw na pozniejsze zajscie w ciaze

Gość hero
To w zasadzie prawda co mowisz Nelke, choć sama nie wiem...Moja kolezanka akurat wpadła na studiach z narzeczonym i rok po porodzie zaczęła przyjmować pigułki żeby znowu nie wpaść. Ale po 3 latach brania chciała z męzem (bo sie pobrali) postarać się o drugie dziecko, bo to ich bylo już całkiem duże, skończyli studia i jakoś drugi rok nie może zajść, po odstawieniu jej organizm się rozregulował i jest załamana. Myślą o tym żeby zacząc się leczyć w jakiejś klinice. Także ona na przykład jest pewna że to przez tabletki ma teraz problemy. Szkoda mi jej, bo w sumie całkiem fajna dziewczyna, tylko troche mało odpowiedzialna zawsze byla:) Ja po odstawieniu też mialam cykle bezowulacyjne, nie dostawalm dlugo okresu i przeżylam rózne akcje, ale na szczescie nie wszystkie dziewczyny tak mają. Pozdr.

to fakt, zevpozniej jest rozregulowane wszystko moja kolezanka 2 lata temu odstawila a do dzis czasem wchodzi gre luteina. wiesz co? ja troszke inacerozmawialamj do tego podchodze, bo jak slysze na codzien jakie bzdury ludzie potrafia wymyslec, to az wlosy deba staja.. takze mam dystans do tego. gadalam z moja ginekolog, powiedziala, ze nie ma takich badan, ktpore by to potwierdzlay, ze nalezy uregulowac cykl etc. pozdrawiam dziewczyny!!

Gość hero
mam nadzieje Nelke, że nigdy nie będziesz tego żałowała (tak jak niestety ja) i że Tobie nie zaszkodzą. A po za tym to został mi ostatni tydzień sesji i będę wolna. Jutro spotykam się z promotorem i nie wiem co ja mu pokaże..:) Milego dnia!

Gość kralunia
Hej dziewczyny :) Mam do sprzedania tabletki Jeanine, opakowanie nieotwierane, data waznosci na opakowaniu 10.2007r. cena widniejaca na opakowaniu to 33,50zl, ja chcialabym odsprzedac za 22zl + koszt wysylki 4zl Zainteresowane przosze o kontakt na maila: amicus9@poczta.onet.pl

ja tez mam taka nadzieje Hero: jak narazie czuje sie dobrze, ale jestem czujna:P chyba wole to, niz moja obsesje:) choc i tak jest obecna:) milego dnia Agus! ja mam ferie juz od dawna i nudzi mi sie bo On ma jeszcze egzaminy..:( a samej wyjechac.... co to za frajda:(

Gość isabell18
Ja odstawiłam tabletki już jakiś czas temu, z wielu powodów o których pisały dziewczyny. Teraz mam obsesje ciąży i widzę, że nie jestem odosobniona:) Myślicie, że dobra prezerwatywa + \"wyciągniecie\" penisa zanim facet dojdzie to dobre połączenie? Czytałam, że niektóre pary to stosują. Czy kiedyś zawiodła Was ta metoda? Pozdrawiam!

ja niczemu nie wierze.. ale dlugiego doswiadczenia nie posiadam:) wiec nie kieruj sie moja odpowiedzia.... hej dziewczynki! co u Was slychac?? nic nie piszecie... zazdroszcze Wam ze konczycie studia;(