Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hero

obsesja na punkcie antykoncepcji

Polecane posty

Gość numerka
FRUTTI: ciesze sie ze ufasz "tabletką".. i chyba troche nie doczytalas.. bo tabletki nalezy brac o tej samej porze, nie znaczy to, ze co do minuty

Wiem kiedy trzeba brać tabletki. Ale chyba wiadomo, że z 30 min można się spóźnić bo t nie robi różnicy. Ale nie można raz o 15 a raz o 17 ;/ a jeszcze innym razem o 14...:| naprawde nie rozumiem waszych obaw a juz wwłaszcza tych osób co biorę je 2 lata! przeciez o jest jakieś chore ;/ To po co wy bierzecie tabletki? Może odrazu na gumkę przejdźcie i już, a nie płacić dodatkowo, za jakiś lateks który w większości pęka.

eh.. Frutti... nie ma metody, ktora daje 100% oprocz szkalnki wody.....zamiast. ja sie nie dziwie. sama nie pozwalam zeb On konczyl we mnie, kochamy sie bez gumki (biore tab) . i rozumiem dziewczyny, ktore rowniez na to nie pozwalaja. poza tym kazdy ma prawo sie zabezpieczac jak uwaza za sluszne

HAHA no może nei dają 100% ale dają 98% HAHA a te 2 % to jak igła w stogu siana ! No cóż wasza sprawa, tylko naprawdę dziwne jestescie dla mnie, wasza sprawa jak nie chcecie miec przyjemności. To może odrazu same gumki? Po co się truć jakaś chemią? Nie pomyślałyscie? Myślenie nie boli...

Jak niektóre z waszych wypowiedzi si tu czyta, to można zwątpić we wszytko zwłaszcza jak ktoś jeszcze nie bierze tabletek a ma zacząć. Same sobie wmawiacie jakieś głupoty.

jaka masz pewnosc frutti ze te 2 % Ciebie nie dosiegna? zadnej. kazdy sie zabezpiecza jak uwaza. to, ze Ty stosujesz same tabletki to tykko Twoja sprawa i Twojego chlopaka. My nie krytykujemy Ciebie T nie krytykuj nas.