Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliimpi

PORONIENIE........a teraz poraz 2 nie moge zajść w ciąze!

Polecane posty

Gość oliimpi
...kiedys byłam w ciazy--poroniłam ..................a teraz nie mogę zajśc w ciąże!!!!!próbujemy ponad rok i ---NIC czy któras z was miała coś podobnego??????...moze to kwestia czasu????? prosze odpiszcie.

Gość oliimpi
:)

Gość ta co sie zna
mialas czyszczenie macicy po poronieniu?

Gość oliimpi
tak,miałam.......pozatym miałam mięśniaka-który przy"oczyszczeniu"został równiez usuniety.Po jakimś czasie mój gin zrobił mi usg aby zobaczyć czy wszystko zostało usuniete(oczywiście nalegałam na to usg)

Gość 11111111111111111
myślę,że tu chodzi o Twoją psychikę -zbyt duża chęć na zajście w ciążę,na pewno kiedyś Ci sie uda,ja miałam podobnie tylko krócej na ciążę czekałam

Gość oliimpi
do 11111111111111 czy równiez miałaś poronienie????? po jakim czasie zaszłas????nie było żadnych problemów z zajściem????

Gość ta co sie zna
mozliwe, ze lekarz cos schrzanil przy czyszczeniu. macica w srodku jest bardzo delikatna, po skrobance moga powstac zrosty, ktore utrudniaja zagniezdzenie sie jajeczka. moja ciotka miala cos takiego, nie ma dzieci. probuj, moze to faktycznie tylko kwestia psychiki. oby. powodzenia

Gość oliimpi
macica jest w porzadku!!!!! jest dokładnie wyczyszczona!!!!

Gość ta co sie zna
ja nie watpie, ze jest dokladnie wyczyszczona...przeciez po poronieniu mialas tez normalny okres, wiec wszyskie szczatki tak czy inaczej by wyplynely, chodzi mi o to, ze taka ingerencja metalowymi narzedziami bywa dla macicy zabojcza. lekarz po prostu zeskrobywal ze scianek resztki plodu, tu bardzo latwo o jakies rany w srodku, ty ich nawet nie musisz czuc.... :(

Gość oliimpi
ta co sie zna-------dzięki za pocieszenie:(

Gość ta co sie zna
nie mialam zamiaru cie pocieszac, przedstawiam ci tylko fakty, ktore warto zweryfikowac. zrob badania, wyklucz te mozliwosc i dalej sie staraj o dziecko. lepiej by ci sie zrobilo, gdybym powiedziala, ze wszystko bedzie dobrze, a ty nadal nie moglabys zajsc?

Gość oliimpi
do ...ta co sie zna... sadzę.że gdybys to w życiu miała takie właśnie a nie inne problemy-zrozumiaabyś !!!!!! :) dlatego uwazasz ,że ten topik jest wyłącznie dla osób które to przeszły.........i wiedzą o czym ja mówię:) z powazaniem dla ciebie"ta co sie zna"

Gość ta co sie zna
yyyy...?? chyba sie nie zrozumialysmy... ja nie powiedzialam nigdzie, ze ten topik jest tylko dla osob, ktore to przeszly i jednoczesnie rozumiem, ze dla ciebie to jest tragedia po prostu mowie ci jakie moga byc przyczyny tego, ze nie mozesz zajsc. REALNE przyczyny, a nie jakies mzonki... przebadaj sie po prostu

Gość oliimpi
hej,hej

Gość 11111111111111111
tak miałam poronienie w 8 tyg,łyżeczkowanie a w ciążę zaczęłam starać sie po ok 5 miesiącach od zabiegu i każdy nieudany miesiąc strasznie na mnie negatywnien działał,byłam pewna,że coś jest nie tak ,w ciążę zaszłam po ok 5-6 cyklach starań ,myślę,ze u Ciebie też wszystko jest ok,taka blokada psychiczna wielu dziewczynom sprawia kłopoty z zajściem w ciążę

Gość oliimpi
Dzięki 1111111111111jedyneczko :) :) za klika słów dodania mi otuchy,wiem ,ze nie moge watpić........

Gość 11111111111111111
hmm nie wiem czy powinnam to pisac ale spróbuj różnych pozycji :) ja od tyłu zaszłam 2 razy ;)

Gość oliimpi
hmm :D:D:D:D...praktykuje....:) :) :) :) powiedz mi,czy robiłaś sobie testy na owulację????mówie o testach takich które kupuje się w aptece.

Gość 111111111
nie robiłam ja jestem dośc "wiekowa " mama mój syn ma już 15 lat i wtedy nie było mowy o takich testach :)

Gość oliimpi
:) :)

Gość oliimpi
wiekowa....czyli jaka??????:) :) :) :)

Gość 11111111111111111
czyli 38 lat na karku :D

Gość oliimpi
chyba przesadzasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!-nie sadzisz????? ....to ja tez zaliczam sie ..do wiekowych????o rany!!!!!!!!!!:):)

Gość 11111111111111111
hahaha :D no w porównaniu z 20 letnimi mamami to można tak powiedziec co oczywiście nie oznacza,że jestem skapciałą babą ;)

Gość oliimpi
:):)

Gość odświeżammmm

Gość Minkaaa
wiesz kazdy by chcial pocieszac ale i tak kazdy wie jak sie czuje. Ja poronilam 3 tygodnie temu malenstwo 8 tygodniowe i mialam oczyszczana macice poprzez "lyzeczkowanie" i sama sie teraz boje czy bede mogla zajsc ponownie w ciaze czy nie. O tamto malenstwo staralismy sie ponad pol roku bylo ciezko ale wraz z moim narzeczonym pogodzilismy sie z tym. wiec glowa do gory nie ma rzeczy nie mozliwych! jak sie chce to wszystko staje sie realne. Nie jestes sama. Pozdrawiam ;)

Gość placze
tez poronilam ale we wczesnych tygodniach... 4 lata temu:( o ciaze sie zaczelam starac po 3 latach od faktu... wczesniej nie bylam w stanie:( ale i tak bezskutecznie.. teraz znowu jest przerwa.. i niedlugo moze znowu sporobujemy:( ale sie boje;(