Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna wanda

pomóżcie mi rozpracować faceta..

Polecane posty

Gość niepewna wanda

podoba mi sie pewien chłopak, ale nie wiem jakie on ma zamiary. Znamy sie jakiś czas, jesteśmy przyjaciółmi. Często gdy rozmawiamy on mówi dwuznacznie, jakby zależało mu na czymś więcej. Zauważyłam jednak że podobnie zwraca sie do innych dziewczyn. Czasem patrzy na mnie tak .. hmm.. jakby miał ochote coś powiedzieć, ale nie mówi. Spędzamy razem dużo czasu, ale on nie robi nic żebyśmy mogli spędzać więcej. Czasem pisze do mnie jakbyśmy byli naprawde blisko, ale jak sie widzimy znów zachowuje sie normalnie. Ostatnio widziałam że było mu przykro gdy dowiedział sie że ide ze znajomym do kina, ale on też spotyka sie z innymi dziewczynami. Nie wiem co mam robić, czuje że coraz bardziej sie angażuje, a dla niego to tylko gierka.

Ja go dla Ciebie rozpracowałem: Ten facet to zwykła świnia. Tak bowiem mówi znana wszystkim definicja, a potwierdza praktyka.

Gość Man of Honor
nie jest pewny więc jest ostrożny...... wszystko robi zachowawczo by w razie czego wyjść z twarzą...

Gość niepewna wanda
heh, dzięki wydaje mi sie że gdyby mu zależało dążyłby do tego żeby widywać mnie częściej, żebyśmy sie spotykali. Z drugiej strony mi zależy bardzo a też nie chce mu nic proponawać, narzucać sie.

Gość Man of Honor
dużo jest opcji: może często był odrzucany przez dziewczyny, może podobnie się w stosunku do innych zachowujesz itp może zrobił jakiś krok a z twojej strony nie było satydwakcjonującej odpowiedzi itp