Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takiiiiiiiiiiiiii

żal mi was....

Polecane posty

wiesz co ty chyba naprawde nie odrózniasz wypacykowanej lali od ładnie umalowanej kobiety...widac w jakim towarzystwie sie obracasz

Gość zal ci dupe sciska
no na pewno wiele razy sie chwaliles juz tym jej rozmiarkiem co? 70 C to prawie jak twoja ulubiona doda

Gość Jas od potoku
Hej,Ty,takiiii,po coz tutaj zagladzsz?to forum jest dla plci pieknej.Nawet jezeli chca sie malowac,to co Ci do tego.Zorganizuj swoje zycie,zebys nie musial podgladac dziewczyn,powodzenia

Gość takiiiiiiiiiiiiii
i właśnie takie są kobiety- czepiają się szczegółó...dla niektórych da się żyć bez mydła adla niektórych nie!!!

Gość zal ci dupe sciska
dokladnie eee !

Gość takiiiiiiiiiiiiii
ale przynajmiej nie wyglądają jak piłki pingponowe ogromnego rozmiaru!!

my czepiamy sie szczegółów??a ty koles co teraz robisz??sorka wedlug mnie jestes monotematyczny

Gość takiiiiiiiiiiiiii
no a teraz chciałem wam wszystkim podziękować:P:P właśnie piszę pracę doktorską na temat zachowań kobiet w XXI wieku:):) dostarczyłyście mi wiele cennych informacji:):) pozdrawiam.. jeżeli jeszcze coś macie do powiedzenia walcie śmiało (a tak na serio to lubię lekko umalowaną kobietkę)

a ktora dziewczyna uzywa niebieskich cieni do powiek ?to nie lata 60-te glupolu ,no chyba bywasz w miejscach dla tranwestytow oooooooo juz sie wydalo hahahahah:)

Gość takiiiiiiiiiiiiii
aaaaaa i ostre z was babki:):)tak trzymać:P:P potraficie dbać o swój interes:P:):P:)

Gość zal ci dupe sciska
od razu widac ze to podpucha ale myslalam ze tylko do jaj a nie do jakiejs pracy

Gość takiiiiiiiiiiiiii
do eee- nie denerwuj się:) to jeden z moich doświadczeń:) będziesz w statystyce:)

Gość zal ci dupe sciska
no a co jajniki sie trzymaja razem ! :)

takiii, jeżeli dla Ciebie ładne piersi NIE wyglądają jak piłki pingpongowe ogromnego rozmiaru - z czego wnioskuję po prostu, że nie lubisz jędrnych, krągłych piersi tylko wolisz obwisłe, workowate cyce po karmieniu, to naprawdę zazdroszczę twojej dziewczynie. Czyżby jej 70C było właśnie takie? Do kolan?

nie nie ja sie nie denerwuje....poprostu w tej chwili smiac mi sie chce...gratuluje pomysłu...

Gość zal ci dupe sciska
heheheh

Gość takiiiiiiiiiiiiii
sorry miało być jedno, aha no i wiecie że kobiety we wsi na Białorusi (specjalnie tam pojechałem) przyznały że nie słyszały o żadnych kosmetykach oprócz mydła...boże:) polki świetne są

Gość srokrotka psotka
Widac zrobilo ci glupio i zasloniles sie praca doktorska,marny to bedzie doktor,oj marny.....

Gość zal ci dupe sciska
to jedz np do egiptu tam potrafia sie zabic za nasz zwylky balsam bo mysla ze te rzeczy z europy sa po prostu magiczne ;)

Gość takiiiiiiiiiiiiii
srokrotka psotka- może i słaby, ale jakiż kreatywny:D:D

Gość temat brzminawiedzony obraz
PRZYSZŁEŚ aby nas uświadomić i co teraz?Marna ta twoja"praca doktorska "będzie. Ps. Nie obrażaj NAS doktorantów proszę.

Gość takiiiiiiiiiiiiii
to temat...- dobrze już dobrze, jeszcze raz przepraszam że się pomyliłem, zestresowałem się, bo myślałem że nie wypali:) w końcu jestem tylko człowiekiem, zdarzają mi się błędy:)

temat brzminawiedzony obraz -> Taak, w tej chwili uważam, że naprawdę zrzucił z piedestału doktorantów swoim wypowiedzeniem.. Naprawdę ambitna to będzie praca oparta o wypowiedzi obcych ci, nieznanych kobiet, które udzielają Ci impulsywnej odpowiedzi w reakcji na atak z twojej strony. A tak poza tym, to wolisz od wejścia do tramwaju w Polsce i poczuć zapach dobrych perfum czy przechodząc obok ładnej kobiety poczuć zapach dobrego kremu, wejść do autobusu na Białoruskiej wsi i zasmrodzić się smrodem kobiet myjących się raz na tydzień?

Gość takiiiiiiiiiiiiii
no i serdecznie przepraszam za te kretynki, ale chyba zadziałało to na was jak płachta na byka:)i o to chodziło

Gość srokrotka psotka
moze i kreatywny,ale bez etyki

Gość takiiiiiiiiiiiiii
wolałem wybrać tą pracę niż o mentalności ludzi średniowiecza...idzie się bardziej wykazać...no i jest ciekawszy ten temat:)

Gość temat brzminawiedzony obraz
no to odpowiedz mi robaczku na kilka pytań, abym mogła zweryfikować Twoje kompetencje. Na początek, co trzeba zrobić i jakie warunki należy spełnić aby otworzyć przewód...?