Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takiiiiiiiiiiiiii

żal mi was....

Polecane posty

Gość temat brzminawiedzony obraz
...idzie się bardziej wykazać...cóż już chyba wiemy wszystko:)

...no bo "idzie się bardziej wykazać" jak się google przeszpera

Gość takiiiiiiiiiiiiii
słuchaj....to nie jest szkolna klasa, a ja nie jestem uczniem który się nie przygotował....nie mam ochoty na takie wypowiedzi....próbuję napisać pracę doktorską....sposoby jej napisania podsunął mi wspaniały doktor, moge wręcz powiedzieć mój guru, to on podpowiedział mi sposob, ponieważ zajmuje się badaniem psychiki kobiet...uwierz mi że nie jestem jakimś bubkiem, który się za niego podszywa i który nic nie wie....jeżeli nie chcesz uwierzyć- twój problem...

Gość takiiiiiiiiiiiiii
no i rozumiem że znacie to wszystkie z autopsji??

Jasne. Idz przez zboże siostro.

Gość srokrotka psotka
No,nie,musisz juz skonczyc te swoje wypowiedzi,bo wychodzi z nich ogromne prostactwo,wierz mitak bedzie lepiej

Krzyżyk na drogę. A wiesz co? Dużo jest idiotów na kafeterii. Ale nikt tutaj jeszcze nie bawi się w taki sposób ludźmi. Bo ty się właśnie bawisz. Ps. Nie mogłam się opanować. Dupek.

mi nie chodziło o "sposoby napisania pracy" tylko warunki rozpoczęcia przewodu doktorskiego. Zainteresowani wiedzą-ty nie!Jaki z tego wniosek???

Gość takiiiiiiiiiiiiii
dobrze skończmy już te wywody......przepraszam jeżeli was uraziłem...mam nadzieję że jeszcze kiedyś będziemy mieli okazję podyskutować...życzę dużo zdrowia...pozdrowienia dla wszystkich kobiet:) w szczególności dla mojej kochanej córeczki i żony

A ja życzę twej żonie żeby jej 70C spadło jej do pięt. Wiesz czemu? Za bawienie się kobiecymi emocjami. Aha, jak preferujesz smród potu to możesz pojechać na każdą wieś i delektować się nim do woli.

dobrze, a pozdrowienia przekażemy...żonie i córeczce:)

Gość zal ci dupe sciska
a ja sie bardzo dobrze ubawilam fajny topik :) narazicho ;)

Gość zal ci dupe sciska
teraz to sie zabrdzo unioslyscie kobity przeciez bylo zabawnie ;)

Gość takiiiiiiiiiiiiii
przede wszystkim córeczce, która ma anginę (a właśnie jak myślicie, jak dziecku mimo antybiotyku utrzymują się wymioty czy powinno się iść do lekarza ponownie?) bo się właśnie z żoną zastanawiamy...

Gość zal ci dupe sciska
zalezy jak dlugo sie utrzymuja z angina nie ma zartow, ale na poczatku przewaznie sa wymioty

Gość takiiiiiiiiiiiiii
i nawet gdybym nie wiem jak was uraził, to zrobiłem to ja a nie moja żona...przeciez tu wszystko do momentu mojego ujawnienia jest wymyślone.........i nie macie prawa jej obrażać...

Gość takiiiiiiiiiiiiii
o jezu....no już 3 dzień...chyba jednak pójdziemy z nią do tego lekarza....

jak dziecko wymiotuje to i tak antybiotyk nie działa...żałosne życiowej mądrości też nie masz. udawanie kogoś innego to schizofreMia kolego.To się leczy zapraszam na psychoterapię lub na wykłady na Uniwersytet Warmińsko-Mazurski.Przyjmuję też prywatnie.Chcesz namiary?

Gość zal ci dupe sciska
no jasne ale skoro ty obrazales nas to my ciebie to dziala w dwie strony jak trzeci dzien i nie ma poprawy to raczej trzeba isc do lekarza

Gość takiiiiiiiiiiiiii
ale ten antybiotyk ona dostała w zastrzykach, to też nie będzie działał?? o kurde a ja myślałem że to pomoże......

Gość takiiiiiiiiiiiiii
no już chyba z 5 raz przepraszam za to.....a jak idziecie do teatru i ktoś powie że policjant to ch**, a akurat wasz ojciec nim jest to też go obrazicie?? to jest moja praca...no i już 6 raz przepraszam......

Gość zal ci dupe sciska
jak w zastrzykach to oczywiscie ze pomoze tzn zadziala a czy pomoze to nie wiadomo, raczej wlasnie na takie przypadki sa zastrzyki, zeby antybiotyku nie zwrocic

zastrzyki działają. Tylko czemu pytasz nas a nie osoby która jej te zastrzyki aplikuje-zapewne ma doświadczenie medyczne

Gość zal ci dupe sciska
jak w zastrzykach to oczywiscie ze pomoze tzn zadziala a czy pomoze to nie wiadomo, raczej wlasnie na takie przypadki sa zastrzyki, zeby antybiotyku nie zwrocic

Gość takiiiiiiiiiiiiii
no i wy obrażacie nie mnie tylko moją żone.....no i sorry miałem skończyć już te wywody,,,,ale nerwy.......aaaaa ten antybiotyk to jakiś zinat czy coś takiego,,,może to ktoś brał??

Gość zal ci dupe sciska
jak w zastrzykach to pomoze, a przynajmniej go nie zwroci, chyba po to sa zastrzyki zeby je np w takich wypadkach stosowac

zastrzyki działają. Tylko czemu pytasz nas a nie osoby która jej te zastrzyki aplikuje-zapewne ma doświadczenie medyczne

Gość zal ci dupe sciska
ja kiedys bralam zinat, to jest ogolny lek przepisywany przez pediatrow, z angina i tym bardziej dzieckiem radzilabym skierowac sie do laryngologa, po co sie ma meczyc 3 tygodnie