Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co wy na to kafeterianki

Sadystyczne przedszkolanki

Polecane posty

Gość Co wy na to kafeterianki

Rzymska prokuratura prowadzi dochodzenie przeciwko wychowawczyni z państwowego przedszkola w Wiecznym Mieście, która zalepiała dzieciom w wieku od 3 do 5 lat usta taśmą klejącą i przylepiała maluchy do krzesełek. O skandalicznym postępowaniu nauczycielki pisze włoska prasa. U nas w Polsce podobne akcje to niestety norma :( Mnie na przykład kochana pani wychowawczyni zbiła paskiem(!!!!) za to, ze nie mogłam zasnąć na leżakowaniu...

Gość bepeee
kiedy ja bylam w przedszkolu, lat temu 15, moim kolegom tez zalepiano usta tasma klejaca. i z tego co pamietam byla to dobra zabawa ;)

Gość to rzaden skandał
U nas w przedrzkolu Pani nasza (ladna bestja) kladla nas spac na parkiecie i przyklejala tasma do podlogi i szla na zakupy. Co niektorym gnojkom udalo sie uwolnic i biegalimy z klapkami parkietoweymi po sali. Pozdrowienia dla babci joasi od piotrusia.

a nas bili linijką po głowach za to, że nie leżeliśmy jak mumie podczas leżakowania

Gość ojjjjjjjjjjj
motko! a ja mędziłam że wmuszają mi kanapki z pastą jajeczną! łoj!

Gość te babsztyle są okropne
dzisiaj moja córka po przyjściu z przedszkola powiedziała mi i mężowi, że Mikołaj(kolega z grupy) uderzył ją w brzuch pięścią. Zapytana, czy powiedziała o tym Pani odpowiedziała, że Pani wszystko widziała i powiedziała, żeby tatuś to załatwił.... Przedszkolanka mówiąc powyższą złośliwość miała zapewne na myśli zdarzenie sprzed dwóch miesięcy, kiedy miała miejsce identyczna sytuacja - mąż wtedy zareagował i rozmawiał z "Panią" o tym i zażądał, żeby w przyszłości w podobnych sytacjach reagowała odpowiednio - tzn. zapytała dzieci co się stało i wyegzekwowała przeprosiny... Jesteśmy z mężem poruszeni...zastanawiamy się jak tym razem zareagować? Rozmawiać z przedszkolanką? albo może z dyrektorką? a może zmienić dziecku przedszkole? Nie wiemy czy jest sens rozmawiać z przedszkolanką...jeśli w taki sposób zachowała się w tej sytuacji, to po naszej interwencji może to się "odbić" na dziecku...a tego nie chcemy.... Jestem taka wściekła....

Gość Jeśli taka sytaucja miała
już miejsce, to bardzo współczuję. Spróbujcie jeszcze raz porozmawiać z przedszkolanką, jeśli nie poskutkuje, idźcie do Dyrektorki. Sama jestem nauczycielką, nie w przedszkolu co prawda, ale wiem, że różne sytuacje mogą się zdarzyć niestety, nawet przy nauczycielu. Ważna jest szybka reakcja nauczyciela i odpwiednie zachowanie w stosunku do dzieci i rodziców. Nauczyciel jest dla dziecka, a nie odwrotnie. Jest mi przykro, że ostatnio wszyscy nauczyciele traktowani są jak zło koniecnze (delikatnie mówiąc). To tak jakby wszystkie panie ekspedientki były wredne, a lekarze to łapówkarze.

a co? może tak nie jest??? WSZYSTKIE ekspedientki SA wredne, a WSZYSCY lekarze to biała mafia i handlarze skór!

Gość Jacek Kaczmarski
W przedszkolu naszym nie jest źle Zabawek mamy tutaj w bród Po całych dniach bawimy się W coraz to inny trud Pani nam przypatruje się Pilnuje gdzie zabawy kres W przedszkolu naszym nie jest źle Kiedy się grzecznym jest Bo jeśli nie - zaraz po pupach po pupach po pupach biją nas I krzyczą - patrz szcze patrz szczeniaku gdzieś ty wlazł Albo po łapach po łapach po łapach trzepią i W kącie się łyka łzy Za oknem tyle świata lśni Do szyby więc przyciskam nos Wszystkim zachwycałbym się gdy - Gdyby nie Pani głos Bo mamy w pociąg bawić się Pani nas ciągnie tam i tu I chyba sama nie wie gdzie Powtarza tylko: czu-czu-czu... My za nią przewracając się I na zakrętach lecąc w bok Patrzymy jak się pociąg rwie Krzyczymy czu-czu gubiąc krok A Pani ciągle biega i Za Nią już tylko jeden dwu Bo reszta pod ścianami tkwi I leżąc krzyczy: czu-czu-czu! Pani się zatrzymuje zła Pierwszego z brzegu łapie i Tym pierwszym zwykle bywam ja Bo jestem krnąbrny oraz zły Więc zaraz da mi da po pupie po pupie po pupie zbije mnie Krzycząc - czemu szcze czemu szczeniaku nie bawisz się A ja z pociągu z pociągu wypadłem tylko i W kącie połykam łzy Lecz nic nie mówię cóż to da? Coś tylko we mnie w środku drży W kąciku siedzę cicho-sza, Myślę że smutno mi Lecz z czasem minie też i to W przedszkolu naszym tak już jest Że zapomina tu się zło Tu troskom szybki kres! Więc znów bawimy wszyscy się Pod czujnym okiem Pani, i W przedszkolu naszym nie jest źle! (Szczególnie, gdy się śpi!)

Gość do Pani
" te babsztyle są wredne". To współczuję takich rodziców córeczce. Jesteś Wredną Mamuśką!

Gość co za bzdury
ja bym godziny nie wytrzymala w takim przedszkolu - dzieciaki to nie teczuszki że poukładasz w rządku, wystarczy popatrzeć co na placu zabaw wyrabiają - teraz co trzeci ma ADHD a dyscypliny żadnej począwszy od rodziców a skończywszy na przedszkolankach ech kiedys to były czasy llinijka po łapie i jakie z nas porządne ludki wyrosły

Gość A w jakim zawodzie
że się tak zapytam Pani pracuje, która twierdzi, że WSZYSCY są wredni?:) Chyba, że nigdzie nie pracuje.

jako konserwator powierzchni płaskich we własnym kurniku

Gość Dziękuję za odpowiedź.

To u mnie był spokój ,no ale to było we wsiowym przedszkolu,a tu takich cywilizacyjnych nowości brakuje ! :o

Gość to były czasy
ech wrociłoby sie na te lezakowanie....

Gość moje dziecko to przedszkolak
w tym roku już zerówka a Panie przedszkolanki to ANIOŁY, pozdrawiam je wszystkie serdecznie🌼

Gość przedszkolankaaaa
dziekuje 🌼