Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wkurzona siostra

beznadziejny facet mojej siostry...

Polecane posty

Moja siostra od pół roku ma faceta, dodam, że jest to jej pierwszy chłopak.Do tej pory doskonale się dogadywałyśmy,aż do czasu kiedy pojawił się ON. Wynajmujemy razem mieszkanie i mieszkam z siostrą w jednym pokoju... Nie moge zaakceptować tego faceta!! Jest beznadziejny: nie pracuje, przesiaduje u nas mniej wiecej 3-4 dni w tygodniu, śpi u nas (nie pytając mnie, a przecież to także mój pokój), zajmuje calymi dniami kompa, albo oglada TV, do tego lekko smierdzi i ma jakieś kłopoty z zatokami i kolokwialnie mówiąc wciąga smarki nosem!! Ratunku! Dziwnym trafem mojej siostrze zaczęły ginąć pieniądze...A ostatnia noc doprowadziła mnie do szału- kiedy położyłam sie spać, nie minęło 10minut a on zaczął sie do niej dobierac i robili TO, a ja wszystko9 słyszałam;| Jak delikatnie wybić tego faceta z głowy mojej siostrze?? Przyznam, że nieźle umie sciemniać i zapewnia ją o wielkiej miłości itp,

Gość dziewczyna po 20
nie,no to nie do pomyslenia,siostra sie z toba nie liczy,a to,ze spia i kopuluja przy tobir to w ogole szczyt wszystkiego....

Gość lula 9090
myslę ze po jakims czasie jej samej zacznie to przeszkadzać. zauwazy jego złe strony i albo z nim zerwie albo go sobie zacznie wychowywać... a jeżeli nie, to pogadaj z nią o tym, ze troche Ci to przeszkadza. nie namawiaj jej jeszcze do niczego, po co masz sobie psuć kontakty z siostra? zawsze jeszcze pozostaje jedno wyjscie, w ostateczności mozesz sie wyprowadzić:P aaalbo, tez kogos przyprowadzac:) pozdrawiam

Gość ciężko powiedzieć
ale na 100% nie mów siostrze wprost, że zadaje się z głupkiem, bo zrobisz sobie z niej wroga. Współczuję

Generalnie chodzi mi o to, że nie wiem jak jej delikatnie powiedzieć, że nie toleruje go i nie akceptuje, nie chce rozpocząć wielkiej kłótni, tylko rozwiązać to jakoś sensownie

Gość lula 9090
najlepiej poprostu zacznij od tego ze przeszkadza ci to ze spicie w jedym pokoju wszyscy. powiedz ze nie mozesz wtedy spac, albo czujesz sie skrępowana...

mówiłam jej 2 tyg temu, że przeszkadza mi jak on tak często u nas nocuje i przez tydzien nie spał, a teraz wracam po weekendzie z domu i on siedzi cała niedziele i o 23 pakuje sie do łóżka a potem kopulują blee........ (a byli cały weekend sami.)

Gość motylemjestem
ha ha ,skad ja to znam.I to z 2 stron.Moze nie az tak ekstremalnie,ale faceci sióstr to zaaawsze wielki problem:)

Gość motylemjestem
a w ogóle bardzo fajny temat> A weź im powiedz w trakcie ze słyszysz,albo conajmniej odchrząknij znacząco :) zrobi imsie głupio na bank ,bo pewnie si eoszukuja ze nie słyszysz :)

Gość albo wstań w trakcie ich akcji
łóżkowych, zapal górne światło i zacznij na przykład czytać książkę mówiąc, że przy takich atrakcjach spać nie będziesz, albo przy tym zapalonym świetle postaw sobie krzesło naprzeciw ich łóżka i powiedz, że skoro się nie krępują to sobie też popatrzysz...

Gość motylemjestem
do albo wstań ha ha ha, to by było dobre , no ale domyslamy sie ze "wkurzona siostra" nie ma takeigo tupetu jak jej sublokatorka :)

Gość albo wstań w trakcie ich akcji
ale może zrozumie, że skoro nie wstydzi się fonii, to i wizja może być :-)

Gość motylemjestem
albo wstań..... najlepiej niech tez sobie zacznie przyprowadzac faceta , byłyby niezłe jaja. jak juz jest 3 to jeden wiecej ejden mniej nie zrobi różnicy :)