Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wciąż dziewica

dwudziestoparoletnia dziewica - jaka reakcja???

Polecane posty

Gość wciąż dziewica

Witam dziewczynki i chłopców:) Jak byście zareagowali na kobietę która w wieku dwudziestuparu lat jest dziewicą? Co o niej sądzicie? Do Panów - jakbyście zareagowali gdyby to Wasza kobieta Wam to oznajmiła (zakładam że chodzi o poważną znajomość)? Jaka jest granica wiekowa od której to się staje dziwne, podejrzane? Jak to w ogóle oznajmić mężczyźnie? Kiedy? Czy normalne jest że ja bym się jakoś wstydziła, obawiała reakcji???

Gość zwymiotowałbym

Gość a ja bym ci kupił
odkurzacz, żebys sobie pajęczyny stamtąd sprzątnęła

Gość FDGDHHSF
ZAZDROSZCZĘ CI...JA MAM 25 I PEWNIE OK TYLU FACETÓW ZA SOBĄ.....EHHHH

Gość wciąż dziewica
proszę o poważne odpowiedzi. widzę że w dziale erotycznym zrobił się burdel to wszyscy się tu rzucili. mam 22 lata. i boję się że jak poznam kogoś kto będzei rokował na zmianę mojego stanu :) to będę zakłopotana z powodu mojej sytuacji. co sądzicie?

Gość 22 lata
Przecież to nie jest żaden wstyd. Dla mnie to tylko znaczy tyle, że dziewczyna nie spotkała kogoś z kim chciałaby stracić dziewictwo.

Nie ma czego wstydzic i szukac dziury w calym. Kobieta ktora trzyma ten skarb tylko dla tego jedynego jest nie tylko dojrzala ale zna swoja wartosc. Zaraz beda Ci pisali ze przegralas zycie. Dla mnie dziewictwo to prezent ktorym trzeba obdarowac kogos kogo dazy sie prawdziwym uczuciem.

Gość wciąż dziewica
no właśnie tak jest - nie spotkałam ale czas ucieka :) i za chwilę będzie 23 potem 24 - i co dalej???

Gość a ja znam
26 letnią dziewicę, bogatą, zadbaną, z powodzeniem. nikt nie powie ze to dziewica bo lubi tanczyc i pic. czesto pokazuje sie w lokalach i ma wielu kolegów. a prawda jest taka że kocha kogoś kto ją tylko lubi - nie chce sie bzykać z innymi do których nic nie czuje. i ja ją za to cenię.

Gość wciąż dziewica
on24 wiesz ja tego nie traktuję w kategorii jakiegoś skarbu, prezentu... co nie oznacza że trzeba się puszczać z byle kim w wieku 14 lat. tak naprawdę brakuje mi drugiego człowieka no i po prostu zwyczajnie seksu:) chciałabym się tylko dowiedzieć jak by zareagował facet na taką wiadomość. bo zwykle w takim wieku to ma sie jakieś doświadczenie

A co ja mam powiedziec?!:) Mam 25 lat na karku i jestem prawiczkiem. Nie bede z tego powodu plakal:) Znajdzie sie odpowiednia babka to sie zmieni.

Gość dla mnie byloby to bardzo
mila wiadomosc, no chyba zeby pani miala z 30 lat, to zastanawialbym sie czy wszystko z nia ok, np czy nie ma jakisc zaburzen, jesli nie to OK :D

Gość wciąż dziewica
zaburzeń nie posiadam:) po prostu nie mogę nikogo spotkać buuuu wszyscy interesujący mężczyźni jakich spotkałam byli zajęci - pech straszny

Gość tez praawiczek
Jak tak bardzo Ci zalezy na stracie dziewictawa to zapraszam do siebie:)

Gość wciąż dziewica
nie zależy mi na stracie dziewictwa dla samej straty:) po prostu chciałabym mieć bliską mi osobę

Gość tez praawiczek
To zle zatytulowalas topik:) Szukasz partnera. Dzisiaj jaikis wysyp topikow o samotnosci.

Gość wciąż dziewica
no tak szukam ale nie o to mi chodzi. boję się co będzei jak znajdę? czy nie ucieknie bo pomyśli że coś ze mną nie tak:)

Gość a jak się
zapatrujesz Autorko na podobny stan u płci przeciwnej

Gość tez praawiczek
Najpierw znajdz a potem sie martw. Po co na za pas sie zamartwiac. Szkoda zycia:)

Gość wciąż dziewica
na podobny stan u płci przeciwnej? Wstyd mi to powiedzieć ale uznałabym to za dziwne Nie wiem - może po prostu z doświadczonym mężczyzną czułabym się pewniej. Uważacie że takie odczucia są nie w porządku?

Gość wciąż dziewica
może to dlatego że mam skłonność to mężczyzn o kilka lat starszych. Nie wiem - może bardzo brak mi poczucia bezpieczeństwa???

Gość a jak się
zawsze w takich przypadkach pada taka odpowiedź ale takie życie...ehh...i dupa blada

Gość wciąż dziewica
a jak się co przez to rozumiesz

Gość męski dziewic
23lata i nadal się marnuję:P

Gość Milonkaaa
jaka reakcja............?????????????/ ..................ZADNA!!!!!

Gość a jak się
może i w porządku ale czy facet zawsze musi wszystko umieć można się swoich ciał uczyć nawzajem

Gość wciąż dziewica
a jak się to są moje odczucia (a nad odczuciami się nie panuję) nie skreślę takiego faceta, no ale czułabym się lepiej z doświadczonym myśle że to też wina kultury. od mężczyzny oczekuje się że będzei zawsze oparciem itd...

Zawsze to lepiej dowiedzieć się że kobieta jest dziewicą niż że dawała dupy innemu.

Gość od niedawna
Ja wprawdzie mam 19 lat i nie jestem dziewica, ale cnote stracilam niedawno, ale moge Ci powiedziec jak zareagowal moj facet. Gdy zapytal czy jestem dziewica i powiedzialam mu, ze tak to przytulil mnie tak mocno jak nigdy. I naprawde sie z tego cieszyl. Tym bardziej ze wlasnie wiekszosc dziewczyn ktore znal miala to juz za soba...