Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wciąż dziewica

dwudziestoparoletnia dziewica - jaka reakcja???

Polecane posty

Gość wciąż dziewica
koles twoje podejście mi się nie podoba - to że kobieta z kimś była to nie znaczy że dawała dupy zresztą co - cieszysz sie ze będzie dawać dupy tylko tobie??? dziękuję, postoję.

Gość oto moj ideal
To prawiczek juz nie moze byc oparciem?! Kolezanko, boisz sie reakcji faceta bo sama jestes nietolerancyjna. Nie wymagaj wiec by facet traktowal cie powaznie skoro sama skreslasz z gory prawiczkow.

Gość wiesz co...
powiem jedno lepiej zebys byla dziewica niz dawala dupy byle komu :P

Gość Wstyd to
Wstyd to ożenić się z używaną

Gość nad niemnem
Dziwie sie, ze nie korzystasz ze swojego mlodego ciala, dziewczyny za bardzo zastanawiaja sie co ludzie poweidza, ze to, ze tamto, a jak to stwierdizla moja babcia: "Gdybym mogla przezyc swoje zycie jescze raz, to zadnemu bym nie przepuscila" :P Wiec ciesz sie zyciem poki pora.

Gość może porządna dziewczyna
nie chce się szmacić

Gość odo od niedawna
ja mam 24 lata,przed urodzinami pierwszy raz kochałam sie ze swoim chłopcem ,tez mnie mocno przytulił. poczulam ze oboje sie bardzo kochamymi. wiedzac ze jest moim pierwszym mysle ze czuł sie wyrozniony,tak naprawde to wiek nie gra roli wiesz mnie dosc mocno bolalo gdybym nie zrobiła tego znim to chyba juz nigdy nie chciałabym tego powtórzyc.

Gość nad niemnem
Czy uprawianie seksu to zeszmacanie sie?

Gość ajaja
A ja mam 25 lat i zrobie to dopiero po ślubie. (Mam za sobą 2 letni zwiazek i teraz też niedługo świętuję 2-gą rocznicę). Nie interesuje mnie zdanie otoczenia. Robię, co uważam za słuszne, ale też nie afiszuje się z tym. (Wie tylko mój chłopak i może eks. Obaj musieli/muszą to uszanować). Dużo rozmawiam z partnerem o seksie, o swoich wyobrażeniach, snach, marzeniach. Poznajemy swoje ciała, ale "coś" chcę zostawić dla siebie do czasu gdy nie powiemy sobie "tak". Żeby ukachana osoba, była dla mnie "tym jedynym" i ja dla niego również.

Gość wielkiblekit
Dziewczyno, czym Ty się przejmujesz. Nie ma wzorca człowieka, postępowania, itp. Nie jest ważne, co napisze Ci większość ludzi na tym forum. Najważniejsze jest, abyś sama była przekonana o własnej wartości i nie przejmowała się takimi pierdołami, jak opinia innych ludzi. Jeśli znajdziesz faceta, dla którego będzie miał znaczenie jedynie fakt wieku, w którym traci się dziewictwo, to co to za facet. To nie determinuje jaki jest człowiek, bo przecież jeśli znajdziesz osobę, z którą Ci będzie dobrze, to czy będzie miało dla Ciebie decydujące znaczenie, czy to jest prawiczek, a jeśli nie to w jakim wieku miał pierwszą kobietę??? Ważniejsze chyba jest to, że będziesz się z nim dobrze rozumieć, będziesz się przy nim czuć bezpiecznie i będziesz mu ufać. pozdrawiam i radzę nie przejmować się pierdołami.

Gość wciąż dziewica
dziękuję za odpowiedzi ktoś napisał że jestem nietoleracyjna bo skreślam prawiczków. ten ktoś mnie nie zozumiał - nie skreślam!!! Po prostu każdy tak chyba ma że sobie wyobraża jakiś ideał, ale tak naprawdę to jest niewiele warte jak już się kogoś poznaje W każdym razie dodaliście mi otuchy

Gość Looolaaa
Mam 23 lata i chłopaka od 4 lat i jestem dziewicą, co w tym złego?? :o

Gość jaka ja aga
ja dziewictwo stracilam dopiero w wieku 22 lata