Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

do sprzedawców odzieży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

mam do was pytanie , interesuje mnie jaką srednią marże dajecie na ciuchy, wczoraj kupilam sobie dlugi sweterek za 96 zlotych moja kuzynka kupila taki sam tej samej firmy tylko w innym kolorze i w innym sklepie za 59 zl!!!!! bylam w szoku!!!! wiem ze w tym sklepie co ja kupilam pani zawsze ma troche drozej no ale az tak???????? czy to mozliwe zeby narzucic tak duzą marże???? jak to jest u was?????

Gość to wolny kraj wolny rynek
i towar jest wart dokładnie tyle, ile klient za niego zapłaci :)

Gość a ten sweterek pewnie i tak
sprzedawcy kupili za 20 zlotych

Gość inninis
wniekoniecznie za 20 zl po prostu mogli kupić w różnych miejscach w różnej ilości iw innych cenach na rynku hurtowników tez sa rózne ceny

tez tak myslalam , ale tam gdzie byl tanszy pani za duzo nie kupuje do swojego sklepu i chyba ten rodzaj sweterku miala tylko jeden , napiszczcie jakie marże dajecie na towar to porownamy czy faktycznie mozliwe jest zeby byly az takie wielkie roznice

Gość jesooo babo skąd sie urwałaś
ten sam ciuch w ekskluzywnym butiku będzie trzy razy droższy niż w miasteczkowym sklepiku. Jak myślisz dlaczego?

no dobrze zrozumialabym to gdyby jeden byl kupiony w jakims duzym miescie w centrum handlowym a drugi tak jak piszesz w jakims malym miasteczku. ale o to chodzi ze oby dwa byly kupione w malym mistaeczku! a pytanie kierowane bylo sprzedawcow i dotyczylo marży!!

Gość odswiezam

Gość ja slyszalam
ze w pewnym sklepie to marza jest czasem nawet 100 % , ja gosciowa kupi cos za 70 to sprzedaje za 140 masakra , ponoc tylko czasami ale to i tak przegiecie