Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinQa

Co powinnam zrobić, chodzi o koleżankę - proszę Cie wejdź !!

Polecane posty

Gość malinQa

Niewiedzialam gdzie mogę zapytać więc pytam na uczcuciowym :) Mianowicie: Przez kilka miesiecy byłam na stażu, pracowała tam sympatyczna dziewczyna, byłam u niej na panieńskim ale na ślub wysłałam tylko kartkę (teraz żałuję bo chyba głupio wyszło, że nie pojechałam do kościoła ale nie miałam pieniędzy..) teraz zaprasza mnie na odwiedziny, chce mi pokazać zdjęcia i pogadać. TU MAM PYTANIE: czy powinnam przyjechać z czymś? Jakimś podarunkiem itp?

Gość dziewczyna po 20
taaak,z dobrą kawa i czymś słodkim:)

Gość ja tak myślę
że miło by było gdybyś nie przyszła z pustymi rekami, ale nie w takim sensie że masz kupować prezent jak na ślub, po prostu jaki upominek żeby wiedziała, że pamiętałaś itp. Ja bym tak zrobiła, choć równie dobrze możesz nic nie kupowac i też cię z domu nie wygoni;)

Zdecydownie kup jakiś upominek. Wydaje mi się,że bardzo fajnym prezentem ,a zarazem niedrogim ,jest komplet dwóch filiżanek lub ładnych kubków na kawkę. Tak symbolicznie dla niego i dla niej.

Gość malinQa
Uważam że mały upominek byłby dobrym gestem. Może faktycznie kawe plus coś słodkiego?? Asego Filiżanki bardzo dobry pomysł tylko troszke za drogi jak dla mnie pozatym dziewczyny jej to chciały kupić na ślub więc nie chcialabym zdublować.

Gość malinQa do sabci2006
No więc właśnie jak myślicie - CO?? Ja nie mam bladego pojęcia a nie chcę strzelić gafy.

Gość malinQa
dziewczyny proszę doradźcie !!! A jakie wino byłoby dobre i czy znajdę dobre wino do 15zł :/ ?