Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małolata taka jedna

coś w tym musi być

Polecane posty

Gość małolata taka jedna

a więc moja kumpela i ja spotkałyśmy się z tym samym kolesiem tylko w innym czasie. Niby spotkanie z tą samoą osoboą ale zupełnie inne. Jej spotkanie wyglądalo zwyczajnie zwyk.la rozmowa i nic więcej. Pożegnanie cześć cześć i tyle. Moje natomiast przytulał mnie a na pożegnanie dał buzi.jAK TO ROZUMIEĆ

Gość małolata taka jedna
?

Gość qweq
to kobieta pokazuje mężczyźnie na ile on może sobie pozwolić, widocznie uznał że wobec ciebie nie musi zachowywać dystansu uważaj, to wcale nie musi świadczyć o jego uczuciach (na to jest za wcześnie po pierwszych spotkaniach)

Gość małolata taka jedna
no właśnie ale co mnie dziwi ja poszłam na spotkanie w dzinsach ona w mini jak to można rozumieć

Gość qweq
chcesz usłyszeć że bardziej mu się podobałaś niż koleżanka? ;) może i tak było, a może on w międzyczasie postanowił spróbować innych zachowań wobec dziewczyn... czort wie, spotkasz się więcej razy, jeśli będziesz chcieć, to się dowiesz

Gość małolata taka jedna
nie o to mo chodzi która bardziej mu się spodobała Tylko czemu w moją strone zawsze są takie reakcje odrazu facet chce mnie tulić i takie tam