Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ReNni

Co oznaczaja słowa mezczyny...

Polecane posty

Gość ReNni

Witam! Wczoraj pokłocilam sie z moim facetem, bo od jakiegos czasu przestal sie odzywac...przestal dzwonic, pisal coraz to mniej smsów. Kiedy zapytalam go co sie dzieje, odpowiedzial ze ma duzo pracy. Zapytalam go, tez co mamz tym zrobic, nie chce ciagle byc w zwiazku, w ktorym nie czuje sie potrzebna, nie czuje ciepła.A on odpowiedzial mi, ze skoro on mnie unieszczesliwa, to powinnam go sobie odpuscic. Czy takie rzeczy mówi mezczyzna , ktoremu na mnie zalezy? czy moze mam to potraktowac jako sygnał, abym odeszła, ze on mnie juz nie chce ???

Gość no rzucił cie
to tak trudno zrozumiec:-0

Gość facet sie jasno
wyrazil a ty jeszce nie zrozumialas, szukasz w tym niewiedomo czego

to znaczy ze jemu jest wszystko jedno czy bedziecie razem czy nie...on nie pisze Ty tez nie pisz sprawdz kiedy sie pierwszy do Ciebie odezwie a jak sie nie odezwie to masz odpowiedz jaki jest jego stosunek do Ciebie. nie mów mu ze odchodzisz.. bo ułatwisz mu sprawę. po prostu olewaj go..

Hej! Ja miałam dokładnie taką samą sytuacje jak Ty i okazało się, ze mój facet miał kogoś i jak sam twierdził, już nic do mnie nie czuje. Prawda jest taka, że jesli sznuje Ciebie, kocha Cię to znajdzie zawsze czas aby się odezwać. Pozdrawiam.

Gość ReNni
On mi zarzucial ze mu nie ufam, ze sie czepiam. Ale podkreslił, ze pragnie mojego szczescia. Przeprosił i powiedzial, ze sie poprawi

Gość izador
delikatnie mowiac facet cie olal ,nie wie jak z toba zerwac wiedz szuka winy w tobie,szuka jakies twoje potkniecie ,gupie slowo a potem powie ze to przeciesz ty to powiedzialas.Zapamietaj jedno ze to on ma kolo ciebie skakac anie ty kolo niego.Jest totalnym burakiem ze nie potrafi powiedzic,sory rozejdzmy sie po ludzku.jesliby cie szanowal to by tak zrobil.Pozdrawiam izador.

Gość serio
sama czujesz co jest grane tylko nie dopuszczasz do siebie tej mysli

Gość ReNni
----> serio : Tak , czuje to od dłuzszego czasu, a nie dopuszczam takiej mysli do siebie, bo kocham. Biegałam za nim ( co nie ozn ze sie narzucalam !) starałam sie jak tylko mogłam. On ciagle wynajdywal tylko wymówki, ze to, tamto. rzeczywiscie to koniec! Musze to teraz tylko "przełknąc"

Gość ReNni
Dzieki Kaisaa