Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sia

bezradność

Polecane posty

co robić aby poczuć się dowartościowanym

Gość hendra
obwieś się złotem i leć na trójkąt we wro zobaczysz jak cię ganiać zaczną.

może wiesz jak to zrobić bez pomocy psychoanalityków

Gość przejść się do jakiegoś
domu starców albo hospicjum, od razu zobaczysz, że z tobą jeszcze nie jest tak żle

bez psychologa raczej sie nie obejdzie, nie da sie tak samemu nagle nabrac wiary w siebie, nawet po operacji plastycznej efekt zadowolenia z siebie jest krotkotrwaly, jesli problem sie natury psychicznej i jest gleboki nie objedzie sie bez psychologa,przykro mi....

Gość o co chodzi temu tematu
sia: ja Ci mogę powiedzieć, co mnie dowartościowuje, moze coś z tego będzie dla Ciebie przydatne: Jak się ładnie ubiorę i ładnie wygladam, to jakoś tak widzę , że innym się podobam, zwraca na mnioe uwagę męska częśc ludzkości - wtedy tez jakoś moja wartość wzrasta. Jak na angielSki się przygotuję to jestem wtedy do przodu w stosunku do reszty grupy, prowadzący tylko do mnie bezwiednie się zwraca, czuję, że wyprzedzam grupę i jakoś tak rośnie moja wartość własna (człowiek lubi współzawodnictwo) Jeśli się przyłapię na samokrytyce, to

ja myślę,że pozytywne myślemie, powtarzanie sobie tego co udało ci sie zrobic dobrze jest jednym ze sposobów. tylko jak włożyc to do głowy.

ja myślę,że pozytywne myślemie, powtarzanie sobie tego co udało ci sie zrobic dobrze jest jednym ze sposobów. tylko jak włożyc to do głowy.

tak masz rację z tym ubiorem. to faktycznie uskrzydla. a zwłaszcza jak zuważ ta płeć brzydka twoje staranie. tez do tego tak podchodze, ale ostatnio coć mine nie wychodzi.