Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zniesmaczony jako facet

nie rozumiem jak kobieta może mieć taki biust mały??oblęsne to jest przeciez

Polecane posty

Gość ty ją oglądałaś w Barze
zależy na jakiej ulicy;)

Gość ale to za duzy przepych
na kazdej ulicy..zobacz sama wszedzie jak idziesz zwłaszcza w lecie.

Gość ty ją oglądałaś w Barze
ja tam widzę coś zupełnie przeciwnego na ulicach:D

Gość niska cena nie jest zła
dziewczyna ma racje!jana ulicy widze ciągle powypychane wielkie cycory..dawniej tego nie bylo raczej!!

Gość Z krwi i kosci
Bu ha ha juz widze ze to facet napisal, piersi piekne, chyba tylko zakompleksione knury tak moga pisac

Gość lolitka...//
ciekawe jaki ty autorze masz tylek? chetnie cie ocenimy. Ja np widzialam na plazy nudystow dziewczyne ktora miala bardzo male piersi, byla cala szczyplutka i proporcjonalna i wygladala SLICZNIE. Jak ubrala bluzke to wygladala jak deska, ale te jej male cycuszki nago wygladaly bosko... Rozne sa gusta- ja nie znosze grubych ramion i piersi onad rozmiar D wygladaj wg mnie zle. Ale za to inni jak widza szczuple ramionka to ich odrzuca i piersi lubia od rozmiaru D dopiero... Dla tych z malym - mialam faceta ktory brzydzil sie duzego biustu, zdarzylo mu sie pojsc do lozka z kobieta z duzym i kiedy mu twarz zakryla tymi cycami to zwymiotowal... tak ze olewajcie facettow ktorzy cos marudza ze moglybyscie miec wieksze piersi- sa tacy ktorzy to uwielbiaja :)

Gość smiechu warte ...
Ha ha ha zazdrosny dupek, pewnie marzysz o takich piersiach a masz do dyspozycji wymiona obwisle do pasa

Gość do lolitki
Popieram. I jeszcze jedno - to nie wypowiada sie facet tylko dzieciak. A jak jednak facet to najwyraźniej nie dorósl jeszcze :P gardzę takimi !!! By by!!

Ja tylko pozwolę sobie zauważyć, że na takie rzeczy jak wzrost i wielkość piersi nie mamy żadnego wpływu. Ja potencjalnie miałam być wysoka (po tacie) i miałam mieć piersi D (po mamie), a skończyłam jako kurdupel (163) ze średnim biustem (małe C).

Gość daria 99
Śliczna dziewczyna z bardzo ladnym biustem. Niejedna z nas cgcialaby miec takie piersi....

Gość też chce wiedziec
jeśli ona ma mały biust, to jesteś wrogiem kilkudziesięciu procent kobiet!!!! A tak na marginesie jaki masz obwód klatki piersiowej kowboju?;)

Gość ja też uważam
że jej biust jest w porządku.