Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę sobie kupić i nie wiem

KREM POD OCZY ZIAJI- 100 PIELĘGNACJI CZY CALMA HLC- KTÓRY LEPSZY?

Polecane posty

bo w Rosmanie jest w promocji po 4,99 i chcę sobie kupić ale nie wiem który lepszy. Mam już kilka zmarszczek wokół oczu i czas zacząć coś z tym robić a mam dopiero 27 lat. Proszę o rady.

Gość niestety ale ani jeden ani dru
gi nie pomoze Ci na zmarszczki sięgnij lepiej po cos aptecznegoteraz na przykład w aptekach są zestawy świąteczne DERMEDIC i krem pod oczy i do twarzy na noc z linii Effectival kosztuje 40zł, ma działanie przeciwzmarszczkowe i przeznaczone są dla osób po 25 roku życia:)

wiesz dla mnie 40 zł to stanowczo za dużo. Tak to jest jak się żyje z zasiłku dla bezrobotnych i ma się dwójkę małych dzieci. Ale mimo wszystko staram się dbac o siebie stosując choćby najtańsze kosmetyki.

ale za dwa DOBRE kremy to chyba nie jest znowu tak dużo, bo skoro masz wydać 5 zł na zupełnie nieskuteczny krem to lepiej uzbierać kaskę na cos porządniejszego , a na dodatek w korzystnej cenie, bo jest to jednak promocja:) gdybyś jednak była z Wrocławia to mogę dać Ci krem Ziaja HLC pod oczy za darmo, bo mnie niestety uczulił:)

dzięki wielkie ale mieszkam akurat na drugim końcu Polski (Rzeszów). Ale dzięki za chęci. Pozdrawiam cię bardzo.

Gość ja osobiście polecam
ten 100% pielęgnacji. Mi pomógł i to nie prawda co pisze poprzedniczka że nie pomagają te kremy i że lepiej wywalić 3 razy tyle i kupić coś innego.

to super, że Tobie te kremy pomogły, ale ja mam 28 lat i też pierwsze zmarszczki mimiczne pod oczami i mnie one niestety nie pomogły nic a nic:O

Gość kto pomoże
może jeszcze się kto wypowie, pliss

mnie Calma hcl pomógł o tyle że zawsze miałam problem z przesuszoną skóra a po tym kremie kondycja skóry mi się wybitnie poprawiła, a co do zmarszczek to on ich na pewno nie likwiduje :( aha mam 25 lat