Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dylemacik jeden

wejdz i dorazd!!!

Polecane posty

Gość dylemacik jeden

Gość ze sie wtrace
?????

Gość dylemacik jeden
up

Gość maja flądra
wystarczy wanienka!na prawdę!reszta to zbędne wydatki,na których ktoś zbije kasę,a tobie i tak nie będą potrzene.na stelażu starszego dziecka nie wykąpiesz! ja miałam tylko wanienkę i stawiałam ja na stole albo podłodze - na prawdę wygodnie! teraz robia mnustwo rzeczy dla dzieci, bo to niezły interes,a tak na prawdę wiekszoś jest niepotrzebna!

Gość maja flądra
to po prostu zbędne wydawanie kasy! jeśli masz jej za dużo,to już Twój wybór,ale jeśli szkoda Ci wyrzucac ją w błoto,to radzę zakupic tylko wanienke..jesli stwierdzisz już "na żywo" podczas pierwszych kąpieli,że jednak jakiś stelaż Ci się przyda,to wtedy go kupisz! SZKODA KASY! bo to jednak jakiś wydatek! ja z tą sama wanienką radziąłm sobie super,żadnych problemów i do gowy mi nie przyszło kupowac jakieś bajery! tak samo,jak np . z przewijakiem- był,bo był,ale wcale praktycznie nie używałam,bo wygodniej było przewija dziecko na łóżku :-) żałuję,że wcześniej mi nikt tak nie doradził,bo ominełoby mnie parę niepotrzebnych wydatków!

Gość upupupupupuppp

regały wanienkowe to badziewie.... wanienka jest mała, z wypustkami i strasznie niewygodna do kapania dziecka... spust wody do misek, latanie z miską.. też beznadziejne z takiej wanienki. Dla dziecka wystarczy, jeśli kupisz najzwyklejszą wanienkę i ustawisz ja na krześle z oparciem. Później i tak już dziecko można kąpać w normalnej wannie. Przewijak, też sprawa zbędna. Najszybciej przewija się dziecko na kanapie, albo nachylając się na chwilę nad łóżeczkiem, którego dno i tak jest na najwyższym poziomie. Jeśli jednak musisz już wydać trochę pieniędzy... to kup może komodę z szufladami i na niej na wierzchu przewijak.... to akurat może się przydać, bo i jest pojemne na ciuszki i kosmetyki i jak dziecko podrośnie to rozmontujesz przewijak i masz komodę.

Gość babe25
przewijak jest super mam dokładnie ten i dzięki niemu nie bolą mnie plecy stelaż też jest przydatny bo można na nim wywieszac pranie. gorąco polecam!

Ten zestaw jest bez sensu,bo wanienka jest mała,dziecko szybko wyrośnie z niego.

Jak dla mnie szkoda wydawać tyle kasy.No chyba że dla ciebie to obnojętne.Ja kupiłam samą wanienke gdzie kładłam na początku na stole lub na łózku w pokoju małego

Gość Dylemacik jeden
Kupiłam przewijak na łozeczko i duza wanienke. Jak zobaczylam w sklepie te regaly do przewijania... to by mi zajeło pól pokoju, nie wspominajac o lazience która jest wielkosci tego regalu :P Stelaza pod wanienke nie kupowalam. Po obejzeniu na zywo doszłam do wniosku ze to nie ma sensu. Bezpieczniej postawic na lawie! Pozatym ja nie wiem jaka funkcje ma ten regal tak naprawde. Wanienke postawie na wannie a na przewijaku na łozeczku rozloze reczniczek jak wtyjme dziecko to poloze odrazu na reczniku i wytre a na tym regale to jak? musze jedna reka trzymac dziecko a druga spuszczac przewijak i rozkladac recznik? Bez sensu! Dzieki dziewczyny za pomoc. Myśle ze mój dzisiejszy zqakup bylo lep[szy niz ten regal kapielowy i wydalam tylko 60 zł a nie 230 plus koszt wysyłki :) Pozdrawiam