Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najgorzej denerwuje mnie

denerwuje mnie jak jakas baba gada innym aby zrezygnowaly z antykoncepcji..

Polecane posty

szczegolnie chodzi o jakies tabletki anty.. o co wam baby chodzi??? przeciez to tylko i wylacznie nasz sprawa czy je bierzemy czy nie.. jesli wam zaszkodzily to DOBRZE ZE ZREZYGNOWALYSCIE ale nie pouczajcie innych.. kazdy organizm inny.. wy tez widocznie jestescie inne skoro wam zaszkodzily bo wszystkie moje znajome chwala sobie tabletki.. nie rozumiem po co narzucacie innym wlasne zdanie.. jak mnie to wkurwia:(

Gość a ktoś tu taki jest w ogóle

zajrzyjcie sobie na.. antykoncepcje to zobaczycie:/ zreszta na zdrowie i urodzie tez sie zdarzaja rego typu posty

Gość chyba sie jednak troche mylisz
po pierwsze stosowanie srodkow farmakologicznych miewa swoje skutki dopiero po dluzszym czasie i naprawde nie mowie tutaj o pol roku, czy nawet 2 latach:) po drugie, jesli ktos cos przezyl, cos mu sie wydarzylo to dobrze o nim swiadczy ze ostrzega innych! nie musisz tych ostrzezen wziac sobie do serca, ale tez nie awanturuj sie! po trzecie antykoncepcja hormonalna nie jest cudem medycyny i ma swoje negatywne skutki, ktore najczesciej wynikaja z tego, ze jej uzytkowniczyki lekce sobie traktuja te male tabletki:) biora jak chca, przerywaja, potem wznawiaja ich branie... bez badan, bez kontroli lekarza:) niektore agentki nawet bez recepty bo z nielegalnych zrodel:) a to sa silnie dzialajace specyfiki a nie Tic-taci!

Gość ojojojo
Mnie też to denerwuje, przeciez każdy wie że są plusy i minusy, że są kobiety którym się cośtam przydarzyło po pigułach itd. A tak trochę nie w temacie ale dorzucę jeszcze że krew mnie zalewa na to że najgłośniej na temat aborcji wrzeszczą faceci, duchowni i staruszki :(

ale chyba wiekszosc kobiet liczy sie z konsekwencjami kazda z kobiet ktora je bierze przeczytala na pewno ulotke.. wiec PO CO TE POUCZENIA? t ze innym sie akurat tak przytrafia to nie znaczy ze i nam musi

też mnie to wkurza :p do rzucenia palenia jakoś nikt tak gorliwie nie namawia a te zbawicielki świata sa najwyrazniej inteligentne inaczej skoro zapomniały że tabsy anty są nie tylko \"fanaberią\" ale też lekiem.

mój ulubiony \"występ\" anty-antykoncepcyjny wyglądał następująco: aula, ok 100 ludzi z roku a tu moja kolezanka podekscytowana tematem wrzeszczy: dziewczyny, wszystkie będziecie miały raka!!!Ja tam przez 3 miesiące codziennie, bez niczego ido środka i nic!!! no comments....

jak do rzucenia palenia sie nie namawia? ty chyba na jakims innym swiecie zyjesz! pelno swirow ktorzy palaczy najchetniej do obozow koncentracyjnych by wysylali:) wiekszosc kobiet lekcewazy zagrozenia ze strony antykoncepcji hormonalnej wlasnie myslac tak jak Wy, tzn. "mnie sie to nie przytrafi":) tak sie zastanawiam, a nie lepiej prezerwatywy uzywac?

chyba sie jednak troche mylisz - to pokaz mi kilka topiców o namawianiu do rzucenia palenia bo jakoś żadnego nie zauważyłam :p

internet nie sklada sie tylko z tego forum, gwarantuje, zaufaj mi:)

Faktycznie może lepiej uzywać prezerwatyw...moi rodzice np.teraz się cieszą, że mają jeszcze jakieś dziecko w domu, a tak to co?Wnuków by się pewnie domagali:P

\" chyba sie jednak troche mylisz jak do rzucenia palenia sie nie namawia? ty chyba na jakims innym swiecie zyjesz! pelno swirow ktorzy palaczy najchetniej do obozow koncentracyjnych by wysylali wiekszosc kobiet lekcewazy zagrozenia ze strony antykoncepcji hormonalnej wlasnie myslac tak jak Wy, tzn. \"mnie sie to nie przytrafi\" tak sie zastanawiam, a nie lepiej prezerwatywy uzywac? \" Do obozu koncentracyjnego w wersji liberalnej:classic_cool:.I nie jestem świrem ale uważam że ma być 0 tolerancji dla tekiego kryptobandytyzmu.