Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Graża 27

Czy wkładkę hig. nosicie codziennie czy tylko podczas owulacji?

Polecane posty

Gość jakie n ajcieńsze wkładki
do ja też codziennie - i te różowe nie mają folii? bo z tego co widze w sklepach z descreet najczęściej są niebieskie( bez folii) i zielone chyba są z o ile dobrze pamiętam,

Gość juleczka www
reklama moje drogie reklama, To, ze jest napisane higieniczne jeszcze nic nie znaczy. Nie powinno się nosić codziennie wkładek, to nie jest zdrowe, kto nie wierzy, uwierzy jak zacznie miec problem. A te wkładki są sztuczne, lepiej już zmieniac majtki kilka razy niż nosić wkładki. jeśli nawet jest napisane że naturalne, t jednak jest to pewna wartwa izolacyjna. Pomyślcie.. ubierzcie obie coś ala taka wkładka na siebie w czasie upałów i co się zacznie dziać? Nawet jeśli zamiast takiej wkładki weźmiecie wate czyli bawełne, jej gruba wartswa bedzie stanowic jednak izolacje do tego majtki i jeszcze pewnie jeansy czy jakies inne spodnie.

Co za dziwna moda nastała.Mam 42 lata i zadych wkładek poza dniami okresowymi nie noszę.Czy z Waszym zdrowiem drogie Panie cos nie w porządku,ze nosicie te wkładki? Wolę kilkakrotnie podmyć się lub uzyć odświeżających chusteczek do higieny intymnej,zmieniac majtki niz aby mi cos przeszkadzało w kroku.Jestem szczęsliwa jak konczy mi się okres,bo wtedy żadnych podpasek,tamponow nie musze uzywac.

Gość uwaga osaaa
Ja nie noszę wkładek i pewnie mnie zjedziecie bo wielkie Panie są higieniczne i jak ktoś napisze że wkładki są be to od razu zaczynają się kłótnie :-o Nie wiem czemu one służą. Powiem Wam że kiedyś też nosiłam wkładki i ciągle miałam jakieś infekcje, dopiero jak poszłam do ginekologa to mnie uświadomił że wkładki wcale nie są higieniczne, że to tylko chwyt reklamowy. Nawet kiedyś na jakiejś stronie, którą kiedyś czytałam wypowiadali się ginekolodzy o wkładkach negatywnie. Nie mówię żebyście nie nosiły wkładek bo mnie to nie obchodzi, jak się dobrze czujecie to ok. ale przestrzegam przed nimi.

To co wy po sikaniu sie nie podcieracie czy jak? No chyba ze nie golicie sobie cipki i dlatego na włochach zostaje ten smrod ... Ja wkładkę noszę tylko w dniu kiedy mam dostać okres, zeby nie poplamić sobie majtek. Nie noszę podpasek tylko tampony wiec nie bede go zakładać na zapas. Na poprzedniej stronie niektore z was pokazaly swój poziom intelektualny :O Nie tylko te ktore waliły błędy itp ale równiez te ktore te bledy wynajdowaly i sie czepialy :O skąd w was tyle zawiści? :O Nie wyobrażam sobie noszenia codziennie wkładki :O Jak jest w waszym przypadku ze spontanicznym seksem co? ciekawa jestem, bo chyba nie ma nic gorszego dla faceta niz zobaczyć na sexy bieliznie wkladkę ... :P

ja osobiscie zauwazylam ,ze jak nie załoze wkladki to mi wiecej sluzu leci , a jak mam wkladke to jest go mniej.

nosze codziennie , nie chce miec mokrych majtek ! jak byłam młodsza nie bylo mowy o zadnych wkladkach , teraz są to trzeba nosic i to nie jest zadna reklama , bo równie dobrze o podpaskach , tamponach mozna tak powiedziec .

Hej mam pewien problem od niedawna zaczelam wspolzyc z moim chlopakiem . Oczywiscie zaczelo sie od pierwszego razu itd. Po jakis 3 tygodniach od rozpoczacia wspolzycia zauwazylam czuje jakbym ciagle miala owulacje, podczas kaszlu, kichana lub smiechu z pochwy wydobywa sie mnostwo sluzu, jednak jest on bardzo wodnisty. Myslicie ze powinnam isc z tym do lekarza? z gory dziekuje:)

Gość marzycielka2222***
Madzia - mysle ze po prostu jestes w ciazy, ja tez tak mialam i teraz jestem w 30 tc. Pozdrawiam