Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajarobietak

nie zmywam codzienie tuszu do rzes!

Polecane posty

Gość kachaaaa
założycielko topiku! Jesteś po prostu flejtuchą, ot co :) O, pardon! Flejtuchą , którą stać na niezwykły tusz CHANEL...

Gość ajarobietak
wiecie co, to byla prowokacja. zartowalam. chcialysmy sprawdzic z kumpela jakie laski tu siedza, potraficie tylko na kogos naskakiwac, ktos ma inne poglady a wy odrazu z wyzwiskami... zastanowcie sie czasem nad soba.

Gość co bym zrobiła.
szkoda że tak długo google preszukuje w poszukiwaniu nazwy tego chanel'a

Gość eeeeeeeeeeeeeeee
poglady dobre...i tak uwazam ze jestes kretynka

Gość co bym zrobiła.
brudastwo to nie poglądy.Brudas jest brudas i tyle, a poglądy to są ...

Gość ajarobietak
wy nawet nie umiecie czytac tak wam ta zlosc oczy przeslania!!! zmywam tusz oczywiscie codziennie! napisalysmy to dla jaj! bo spodziewalysmy sie chamskich tekstow! jedyna co potrafiie to wyzywac innych! przynajmniej sie posmialysmy jakie jestescie chamskie1

Gość wiesz coo
my wszystkie też zartowałysmy, taka zbiorowa prowokacja, żeby sprawdzić jak zareagujesz na nasze wypowiedzi

Gość eeeeeeeeeeeeeeee
chamskie??dziewczyno ty chyba naprawde jestes glupia...probowalysmy sie wyprowadzic z bledu...no ale jak ktos nie ma co robic i wymysla durne prowokacje to ilorazu inteligencji zbyt wysokiego nie nalezy sie spodziewac...zal mi cie

Gość ajarobietak
ty jestes glupia ale nie bede cie juz wyzywac bo nie bede sie znizac do twojego poziomu!

Gość eeeeeeeeeeeeeeee
kochanie nie dorastasz mi nawet do pięt...zegnam ropuszko

Gość a ja w ogóle nie zmywam tapety
mam to w dupiue, wracam wieczorem tak padnięta, że nie mam na nic siły. Wiem, że jestem brudasem :D:D i pier... to

Gość ajarobietak
Jak tuszu używam pólplynnych odchodów mojego kanarka zaś brwi pociągam kawałkiem węgla ukradzionego z piwnicy mojego sąsiada Stefana. Po takich zabiegach kosmetycznych wyglądam zniewalająco :classic_cool:

Gość Lolitka długorzęsna
ja tez nie zmywam co z teggo? :)

Gość tytkaaa
do ajarobietak wcale nie zmywasz tego tuszu, więc teraz się nie wycofuj z tego co mówiłaś na początku, nikt ci nie uwierzy

Gość antoni z zaluskiech
a na co babie ten ło tusz i czego jej łon toż one i tak piekne so i bez tusza za robote sie brac a nie o durnotach wyprawiac ja powiem tak ło jak chłop ze wsi prawdziwy ze ło najpiekniejsze so baby jak so zdrowe i sie umiejo smiac i cieszyc loj z pieknego zycia swego a wymyc sie trza raz na tydzien po co wode marnowac

Gość do_autorki_
a reszte makijazu zmywasz? puder?? czy tez kupujesz taki "lepszy"??? tez uzywalam tego tuszu co ty ale jak mozna nie zmywac.... ja gdy nie zmyje makijazu czuje sie po porstu brudna!!!!!!!!!!! skora musi oddychać!!!! rzesy tez dziewczyno na jakim ty siwecei zyjesz, zapytaj kosmetyczkę o rade jesli nie wierzysz rany brak slow, skąd to sie bierze:o

nie twierdzę że jesteś brudasem czy coś ale jak ja nie zmyje to mam oczy rano opuchnięte, zmęczone, różone, tusz pokruszony wszędzie - poduszka, policzki u mnie nie da rady nawet jakbym chciała

Gość Olać te fleje

Gość mila833
O BOZE!!!! Co sie tutaj dzieje!!!!Co za intrygi.Kompletna bzdura!Jak mozna nie myc oczu.BRUD, SMROD I UBOSTWO!!!!!!