Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyna21

koleznaka wrocila z zagranicy a ja sie zalamalam..

Polecane posty

Gość pomysl ze ona przez
te dwa lata za granica zyla w nedzy bo kazdy grosz odkladala na to zeby zrobic wrazenie na takich jak ty a tam mieszkala na 9 metrach kw i zarla makakron z lider price a tubylcy sie wstydzili z nia zadawac

Gość sunwing25
Aha i jeszcze mam pytanie. Poc wybieracie studia, po ktorych nie ma pracy ?

Gość sunwing25
oops... mialo byc po co

Gość zenada
ludzie, wyciagajcie wnoiski, chcecie kasy to jedzcie za granice, mam mase znajomych, ktorzy wyjezdzaja na pare lat, tylko po to, zeby cos odlozyc i wracaja, zeby ukladac sobie zycie w PL

Gość aswhfaiuf
nie no bo padne..ja tez mam pokoj 9 m kwadratowych, mieszkam z rodzicami ktorym musze mowic o ktorej wroce do domu i gdzie ide, a ona mieszkala ze swoim chlopakiem , nie ma roznicy? dla samego bycia razem juz wart wyjechać!!! a makaron z lider price,rzeczywiscie tragedia, wy na pewno sam kawior w polsce jecie:/

Gość zenada
i nie sadze, ze jak ktos wyjezdza za granice to tylko wpieprza tanie kluchy i siedzi w domu, to dobre dla debili (znam takich niestety) ale znam tez sporo ludzi, ktorzy pomimo oszczedzania wychodza i maja cos z tego wyjazdu

Gość No cóż...
Pracujesz na swą przyszłość(studia) i bądź dobra w tym co robisz a zarobiona kasa...kiedyś kiedyś się kończy. Ważne jest aby umieć zarabiać a nie jednorazowo zarobić. Pozdrawiam.

Gość jjjjjjjjjjjj
tak, najlepiej narzekac i snuc domysly, ze ktos, zeby sie dorobic zyl jak zwierze i byl tak traktowany...... :(

Gość aswhfaiuf
ludzie, cos mi tu nie pasuje.czy wy nierozumni jestescie? jechac raz, zarobic na mieszkanie itp w potem jasne ze ta kasa sie skonczy, trzeb szukac innej pracy, w tym celu isc np na studia.nikt tu nie mowi zeby wyjechac na 2 lata a potem zyc za ta kase cale zycie:/

Gość tak sie zastanawiam...........
Czy w polsce panuje przekonanie, ze ktos po studiach jest KIMS, a inni sa nic nie warci?

Gość aswhfaiuf

Gość tak sie zastanawiam.........
I z tego co wiem, to dyplomy z Polski niewile sie licza za granica...

popieram autorke,tez chce wyjechac , zazdroszecze tej jej kolezance..:(

Gość szkola nie...
zajac, nie ucieknie.... :classic_cool:

Gość sunwing25
rzeczywiscie nieciekawie.... nic dziwnego, ze tyle ludzi wyjezdza z Polski........

Gość bnhu
ja tez palnuje wyjazd z PL w celach zarobkowych jestem na 5 roku i czekam na skonczenie studiow a potem adios!!!

Gość do bnghu
a gdzie chcesz wyjechac?

Gość hjsdu
tearz jst wieksze zapotrzebowanie dla tych co maja zawodki i zawody nm spawacz , mechanik, slusarz itp a studia..kazdy kto ma kase mzoe je zrobic

Gość recepta
Zastanawiam sie autorko topiku, skad u Ciebie przekonanie, ze pracowac jest lzej niz studiowac,skoro nigdy jeszcze nie pracowalas?Ja studiowalam, musialam przerwac studia, gdyz nie bylo mnie stac na ich kontynuacje i wyjechac za granice.Owszem, zarabiam, odkladam.Ale nawet sobie nie zdajesz sprawy jakim kosztem.