Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa jestem___

Kto nie poszedł na własną studniówkę i dlaczego??

Polecane posty

Gość ciekawa jestem___

Gość jaktotak*
Ja poszłam i do dziś żałuję - koszmarna impreza :O

też poszłam i też żałuję................. sama byłam i bynajmniej nie z tego względu że nie miałam osoby towarzyszącej.....

Gość ja nie bylam
i nie zaluje

Ja nie poszłam. Nigdy nie lubiłam mojej klasy, nie identyfikowałam się z nimi. Żyłam sobie \"obok\". Poza tym nie lubię chodzić na imprezy, a w studniówce odrzucał mnie dodatkowo ten cały pseudo przepych, sukieneczki, fryzurki, makijażyki. No i nie miałabym z kim.

moja studniówka była tak nudna i sztywna, że zmyłam się około 3:00 nad ranem, a za to na studniówce u mojego ukochanego było tak kosmicznie, że nie zapomnę tego nigdy :)

Gość dziara
katatonia moja ulubiona nazwa chorobowa :) ja miałem z kim...ale tak na siłę mialem iść sam...schlac się...dać komuś w mordę...a tak to lipa była bo też się tam nieidentyfikowałem...nawet miałem sobie za złe że się dostosowałem

Gość zapominajka wieczna
ja tez nie poszłam bo w tych czasach nie dalabym sie ubrac w kieckę nawet pod grożbą kary śmierci a poza tym miałam jeszcze inne powody ;) wniosek - nigdy nie żałowałam że mnie tam nie było i nigdy żałowac nie będę bo to ponad 5 lat temy było :P

Gość malutka 1118
ja bylam i niczego bardziej nie zaluje:|bylo KOSZMARNIE!! bylam z moim facetem wiecznie niezadowolonym, sama szukalam przez pare tygodni jakiejs znosnej skromnej sukienki i meczylam sie niemilosiernie... powiedzialabym ze byla to katatonia prosta:P:P

Ja nie poszłam i nie żaluję. Chodziłam do klasy z bandą idiotów dla których wyznacznikiem wartości drugiego człowieka byla zawartość jego portfela oraz metki od ciuchów jakie nosil na grzbiecie. Nie identyfikowałam się z nimi, oni gardzili mną bo nie szastałam forsą na lewo i prawo i nie miałam zamożnych rodziców a ja miałam ich gdzieś za ich podejście do świata i innych ludzi. W dniu studniówki poszłam z moją koleżanką która byla również klasowym wyrzutkiem do knajpy na piwo. Bawiłyśmy się wyśmienicie :)

a ja poszłam, zmuszona przez starych, \"bo co sobie ludzie pomysla jak nie pojdziesz\". do dzisiaj nie moge sobie darowac ze nie postawilam na swoim. oczywiscie bawilam sie \"swietnie\" :O

Gość ja tez nie
nie miałam os. towarzyszącej ale to nie był największy problem. Myślę, że jakis kolega by się zgodził. Nie miałam po prostu kasy. Troche było mi przykro ale jeszcze gorzej czułabym się gdybym poszła np. źle ubrana. Tak było lepiej.

Gość vivivi
Nie byłam, chociaż miałam z kim- dwóch kandydatów + mój facet (cholera dlaczego byłam taką IDIOTKĄ i byłam z nim 4 lata?! uff, ulżyło mi) Tandetna impreza, cały ten "przepych" dla ubogich, sukieneczki i fryzurki a'la wielki świat, a tańczymy w sali gimnastycznej i uśmiechamy się do nauczycieli. Wszyscy pijani i udają że nie są, bo przecież nie wolno! Ble