Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

on24

Lista prawiczkow

Polecane posty

eeeeeeeeeee nie wiem czy byś sie nadawał zresztą nie szukam na rarazie nikogo i am alone now

Pozbylas sie wszystkich trzech? baba z jajami z Ciebie :P \"eeeeeeeeeee nie wiem czy byś sie nadawał\" dzieki za komplement 🖐️ :(

dwuch+ chłopaka a nadawałbyś sie nie wiem jak sie pochwalisz czymś to może znienie zdanie :-)

A czym ja sie moge pochwalic? :( Dostalem piatke z polaka, moze byc? :P

no nie wiem a z czego ?? pani pytała z epok czy z czego ?? a ile ty masz lat chłopczyku?? :-)

Nie wazne ile mam, wazne, na ile sie czuje, psze pani :P

he he he he do mnie gnojki czasami mówią: paniom ( i tu tekst) a na ile sie czujesz chłopczyku ???

przecie nie napisalem, kiedy dostalem te 5, no nie? To bylo cale lata temu. Tera jestem juz dorosly :classic_cool: A Summaries sciemnia, ze ma 19 ;)

Gość walimy konia
:classic_cool:

\"Nie za bardzo wiem co znaczy rozmawiałeś Mam się pytać dziewczyn \"Czujesz do mnie porządanie?\"\" nie głupcze zamiast tego powinieneś powiedzieć: czujesz do mnie pożądanie, rozpalam Twoje zmysły, jestem dla ciebie kimś kogo pragniesz, od dawna, czekałaś na mnie, przez całe życie, i teraz mnie masz, przed sobą jeśli mnie odrzucisz, stracisz to, na co długo czekałaś, stracisz szczęście i wiele upojnych nocy. troszkę kreatywności Tomeczku :-D

\"pewnie masz z 15 betonu\" Dziewczyno, jak ja mialem 15 lat, to Ciebie jeszcze na swiecie nie bylo :D

\"Nie za bardzo wiem co znaczy rozmawiałeś Mam się pytać dziewczyn \"Czujesz do mnie porządanie?\"\" :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D [zaśmiana na amen] 🖐️

no wlasnie zakamuflowana jeśli Tomek probuje takimi tekstami podrywać dziewczyny to nie dziwie sie mu że musi czekaż az do września albo i dluzej :-D:-D:-D

\"ja lubie takich 30 -34\" Nooooo mam ponad 24, ale czuje sie na 30, wiec mieszcze sie w Twoich wymaganiach ;)

stanio gdyby on próbował jeszcze podrywać to by było super ale nie...! on czeka na przepiękną inteligentą sięgającą do nosa kobietę która do 30.września ma go poderwać bo jak nie, to jej strata : D 🖐️

Tomek można wyczuć z rozmowy czy ktoś nas pożąda czy nie trzeba tylko patrzeć na twarz, na oczy i na ręce one wszystko powiedzą nie trzeba słów

ponad, tzn. 24 lata i kilka miesiecy. A co do podrywu to moze extremalny tekst w stylu \"dajesz dupy czy trzeba z toba chodzic?\". :classic_cool: