Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość benny hill

kłopoty z neostradą

Polecane posty

Gość benny hill

od kilku dni mam problemy z internetem. przy opcji 512 wszystko chodzilo sprawnie i szybko. ale od pewnego czasu net chodzi mi strasznie wolno. na kazde otwarcie strony musze czekac tak dlugo...macie moze pomysl dlaczego tak sie dzieje?

Gość benny hill
nie mam limitu. czy ktos kiedys mial podobne problemy?

przychylam sie do diagnozy poprzednika... sprawdz czy nie za duzo nasciagales w ciagu miesiaca...

Gość u mnie neo śmiga
od zawsze bez problemów. Może nałapałeś jakichś syfów? Używasz regularnie antywira i antyszpiega?

Jak nie masz limitu? Każda neostrada tp ma limit, dla 512 kbps jest chyba 7 GB na m-c. Jak przekroczysz limit, to do końca m-ca transfer spada do 32 kbps.

ooo fajnie neo bez limitu...ja tez tak chce .... jesli tak to ja najpierw dzwonie do nich zeby wykluczyc ich udzial w sprawie :] a pozniej dlubie w kompie...

Gość na tym kafe
z neostrada to ja ciagle mialam problemy teraz mam net gdzie indziej hihi

Gość benny hill
tak uzywam tych programow, nie wiem wiec skad ten problem. pojawil sie nagle. i od kilku dni nic sie nie zmienia. moze to miec jakikolwiek zwiazek z iloscia zainstalowanych gier na kompie?

Gość benny hill
pogrzebac? zebym jeszcze wiedziala jak....hakerem to ja nie jestem

Gość benny hill
tak? no i co? wyzwiesz mnie od idiotek tylko dlatego ze pytam jak nie wiem?

Gość benny hill
z tym limitem to serio? juz od kilku miesiecy korzystam z neo ale nigdy mi sie takie cos nie zdarzylo, wiec dlaczego akurat teraz wyczerpalam limit skoro siedze porownywalnie dlugo?

Gość podejrzewam wirusy a nie limit
na 512 nie ma limitu

Nie wiesz to nie gadaj. Neo 512 ma limit transferu 15 GB. Oczywiście TPSA nie pisze tego wielkimi literami na stronie www. Wystarczy jednak zajrzeć w cennik, i złudzenie pryska :-)

Gość benny hill
dzieki bardzo i sie wyjasnilo. czyli w grudniu zacznie chodzic normalnie?

JESLI to transfer oczywiscie to tak... resetuja to wszystko od nowego miesiaca...ale zeby to wiedziec na pewno dzwonisz do nich na infolinie i wszystko Ci powiedza czy przekroczylas transfer w tym miesiacu.. tez raz tak mialem i bylem zdziwiony wielce hehehe a wszystko sie wyjasnilo po tel..

Jeśli to była sprawa transferu... to tak :-) Na stronie neo możesz sobie sprawdzić, ile z limitu już wykorzystałaś. Nie pytaj mnie dokładnie w którym miejscu, bo nie pamiętam; ja z tego nie korzystam, bo nie ściągam praktycznie żadnych dużych plików więc nie mam szansy nawet zbliżyć się do limitu :-) poszukaj sobie, a znajdziesz.

Gość benny hill
dzieki raz jeszcze chlopaki1 na was zawsze mozna liczyc

Gość benny hill
a dlaczego nie? dawaj:)

benny hill ---> nie wyzywam nikogo od idiotek, ale mocne słowa same cisną się na klawiaturę, kiedy na pytanie \"może wyczerpałaś limit?\" odpowiadasz, że nie masz limitów :o Być może jest teraz 15 GB, od jakiegoś czasu podnieśli, możliwe że dla 512 też.

Gość benny hill
wiesz co? nie musze wiedziec wszystkich rzeczy swiata. a pewne informacje, jezeli sa mi potrzebne, uzyskuje przez zadawanie pytan. proste. wiec nie obchodzi mnie ci sie cisnie na klawiature. masz wolny wybor-nie chcesz nie odpisuj. na szczescie sa tu jeszcze normalni ludzie na tym forum

wielbiciel ma rację - dlaczego piszesz, że nie masz limitów, skoro nie wiesz, czy je masz? Nie gniewaj się na niego ani na mnie - po prostu faceci tak są skonstruowani, że myślą prosto. Czarne to czarne, białe to białe, pies to pies a nie \"może kot\" :-)

Oczywiście, że nie musisz wiedzieć, ale jak pytam o cos, to mogłabyś się tym zainteresować, a Ty z całą pewnością stwierdzasz, że Ciebie temat nie dotyczy :o I wypraszam sobie takie idiotyczne insynuacje jak na końcu Twojego ostatniego posta, tylko o Tobie to świadczy :o