Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skwarek21

ile mozna czekac na miesiaczke?? prosze napiszcie co sadzicie o moim problemie

Polecane posty

Gość skwarek21

Witam Mam taki problem, boje sie baaardzo ze moja dziewczyna jest wciazy. Wiąże sie to z tym ze minelo 5 dni od spodziewanej miesiaczki. Zrobilismy test Pre testem dwa razy, ale oba wykazaly ze nie jest jak mysliciem czy te testy moga cos oszukiwac?? czy poprostu jej sie "spoznia" to jest dla nas nowosc, poniewaz zawsze miala regularne cykle. Mam nadzieje, ze znajdzie sie ktos kto byl w podobnej sytuacji i opowie mi o swoich doswiadczeniach. Pozdrawiam i czekam na komentarze

jezeli robiliscie az dwa testy i to w terminie miesiaczki rozumiem to czemu sie martwisz , sa rozne inne przyczyny spozniania sie okresu A jeszcze jedno pytanie Jest jakas mozliwosc zeby byla w ciazy?? Czy martwisz sie na zapas??

Gość skwarek21
wiesz, cuda sie zdarzaja Zawsze kochalismy sie z prezerwatywa. Testy nic nie wykazaly wiec jestem w kropce, test mowi ze nie jest w ciazy, ale okresu nadal nie ma.

Gość ulibuli
moze jej sie spóżniac z powodów hormonalnych..nie denerwujciesię!

Gość ulibuli
jak miniejeszcze kilka dni to najlepiej do lek niech idzie. Te testy sa raczej pewne szczególnie jeśli robi sie je jak dzień spodziewanego okresu minie. A spóżnia sie...wiele jest tego powodów. A o ciże wcale nei tak łatwo! poważnei! tak więc jak używaliscie prezer i test negat to nie powinna to być sciaża. Odczekajcie jeszcze troche czasu i jak nic z okresem to do gina koniecznie!

jak zawsze miala regularne to czas najwyzszy zeby ten cykl jej sie przedluzyl, jezeli kochacie sie z prezerwatywa to nie ma niby takiej mozliwosci ,ale szczerze powiem ze rozumiem bo j ateraztez przezywam mala schize. 6 dzien cyklu+prezerwatywa(wszystkoo z nia ok) + moje obawy :( Mam nadzieje,ze dostane w terminie A jak u Was testy nie wykazaly to nie ma sie czym przejmowac

Gość skwarek21
No niby nie ma sie czym przejmowac, ale jednak stresik pozostaje. Jutro mam zamiar zaciagnac moja dziewczyne na badania krwi na wykrycie gonadotropiny kosmowkowej, podobno test z krwi jest skuteczniejsszy. Poza tym bede ja namawial na wizyte u ginia. Dzieki za posty pozdro dla wszystkich i czekam na inne wiadomosci :)