Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie jedna

Dlaczego do jasnej cholery ceny zagranicą są często niższe niż w Polsce??????

Polecane posty

Gość dlaczego sa takie drogie u nas
to bylo ironiczne:) Bo oczywiscie, ze nie za darmo tylko za kilkaset zlotych, ktore co miesiac oddawala panstwu placac ZUS kiedy jeszcze pracowala

Gość ooooooooooooooo
Jestem w anglii od dwoch lat z hakiem przez ten czas tylko raz bylam w pl w zeszle wakacje i bylam przerazona szlam do sklepu wychodzilam z mala siateczka a to kosztowalo 30 zł 50zł ... kasa topniala szybciej niz w anglii.

Gość dlaczego sa takie drogie u nas
Lowca Jeleni >> dokladnie. Nic dodac, nic ujac

Gość zamieszana w kazus
KAKAOWE OCZKO MNIE ZIRYTOWAŁ. Pewnie niepracował ostatnio z agranica i nie wie co się święci. Autorka topicu ma w zupełności rację , sama narzekałam na to samo. (byłam w Irlandii) Przykładowo makaron do spaghetti kupisz juz za 27 centów w Irlandii ,a u nas inny niż ten z wyższej pólki jest niezjadliwy i kosztuje conajmniej 2,50. Sos do spaghetti -ta sama cena za podbnej jakosci soos co w Polsce. Jak to wyjaśnisz? POPYTEM I PODAŻĄ??

Gość cow girl
Macie racje, to jest jakas bzdura z tymi cenami. Mnie osobiscie nie stac na np.ubieranie sie w Polsce, nie wiem na czym te sklepy zarabiaja i czy w ogole zarabiaja - moze tylko piora kase - nie wiem. Kakaowe Oczko - witaj !!! Wpadnij czasem na "Strach chorobe emigrantow" ...

Gość taka sobie jedna
wlaaasnie i jeszcze cos.produkty w stylu tesco,leader price i biedronka sa tu na o wiele lepszym poziomie niz te w polsce.sa po porstu zjadliwe.podam za przyklad jogurty albo musli. acha jestem tutaj na dwa miesiace mialam nic nie wydawac,ale chyba zaczne ciuchy kupowac i inne rzeczy,bo tutaj naprawde ceny sa nizsze. zgadzam sie z czyjac wypowiedzia ze w polsce idziesz na zakupy wydajesz 50 zl i nie masz nic, to tak ja wydajesz tutaj 10 funtow bez porownania moim zdaniem.

Gość taka sobie jedna
znaczy sie nie ma tu produktow biedronki :) ani leader price :)

Gość To znaczy
Musi być drożej ,bo z czego by ZUS budował pałace i utrzymywał tysiące pasożytów,to samo dotyczy urzędasów państwowych-przecież muszą mieć na nowe limuzyny jak rozbiją po pijaku stare,jak to się stało za poprzedników ! Pamiętam jak jednym z haseł w 89' roku było zmniejszenie liczby urzędników !!! I co ? ? wielkie G. panie Mazowiecki,p.Suchocka ,już wcale nie mówiąc o tych za których rozmnożyła się bydło unijne !!!

Gość taka sobie jedna
podciagam