Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ci z lostów

byliście dla siebie pierwsi--za którym razem wam się udało??

Polecane posty

Gość a u Nas choć ja dziewca
nadużywam słowa po prostu, bo po prostu mi dziś dobrze;)

Gość mam to samo ale z tą różnicą
my kilka-kilkanaście razy. Rada: dac spokój na kilka tygodni a potem z dużą ilościa wazeliny, po kawałeczku, po troszeczke, naprawde wejdzie

Gość gwiazdka***
Jak myslicie bedzie cos z tego? Jestem z moim chlopakiem juz od ponad roku. Nie jestem dziewica, ale on jest prawiczkiem. Nie uprawialismy jeszcze sexu:o chociaz ja juz zaczynam miec dosc celibatu. Na razie tylko sie piescilismy... nie wiem czy to moze byc powod tego, ze on nie dazy do zblizenia, ale po prostu ma flaczka:o Jeszcze nigdy mu nie stanal, brzydko mowiac:( Co o tym myslicie? A, zapomnialam, on ma 23 lata (nie wie ze nie jestem dziewica, tzn nie pytal wiec nie mowilam). Czy on nigdy nie bedzie mogl uprawiac sexu:(? Kocham go, ale nie daje juz rady... Moze go nie pociagam:(? To powoli doprowadza mnie do depresji...

Gość mam to samo ale z tą różnicą
moze go pociągasz, ale on ma problemy ze wzwodem - to choroba. albo jest jednym z tych facetów, którym trzeba pomóc ustami...

Gość gwiazdka***
mam to samo - w tak mlodym wieku? A nie da sie tego jakos tak bez pomocy lekarza 'wyleczyc'? A jak lekarz to jaki? I nie wiesz czym to moze byc spowodowane?