Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani balsamowa

jak czesto sie kochacie?? Pytanie do par, które ze sobą chodzą??

Polecane posty

Gość pani balsamowa

My rzadko, jak jest raz w miesiacu to jest cud!! Oboje mieszkamy z rodzicami, rzadko mamy wolna chatę na figle :o i moze to jest problem, bo jakoś mnie do tego seksu nie ciagnie, nie mam orgazmu!! Jets mi tylko przyjemnie!! Czy to się kiedyś zmieni??? Jak już bedziemy małżeństwem??

Gość Całaaaa Jaaaaa
Nie musicie byc małzenstwem zeby miec orgazm:) Ja mialam podobny problem jeszcze niedawno. Teraz jest inaczej. Musicie sie sprawdzic w jakich pozycjach jest wam najlepiej. Mnie jest przyjemnie w wielu jednak orgazm mam tylko przy dwóch :)

Gość pani balsamowa
chodzi mi (z tym małżęństwem) ze jak będziemy się kochać częściej i na luzie??? Bo całe podniecenie pryska kiedy przychodzi moment zakłaania prezerwatywy :o

Gość emiilkaaa
ja z moim Chlopkiem kocham sie prawie codziennie jak jest w Polce:D ale mam w tym jakies 2 lub 3 miesieczne przerwy:P ale tak jka kolezanka wyzej w wielu pozycjach jest mi dobrze ale tylko w dwoch mam orgazm:D:D ojjjjj...

Gość pani balsamowa
???

Gość słowem-
często

Gość z1
Ale cos w tym jest, u nas tez czar pryska w momencie zakladania prezerwatywy... Kiedys bralam pigulki i nie bylo takiego roblemu, ale takie sieje spustoszenie w moim organizmie ze gra nie warta swieczki niestety (spadek libido, wzrost wagi...)

Gość hmmmmmmmmmmm...........
w jakich pozycjach jezeli mozna wiedziec macie orgazm ?

Gość najlepsz pozycja
u mnie to na "japońca' - cudo !

Gość jaka to na japonca /

Gość też chcę wiedzieć jaka to jest

Gość gość
My w ogole i tak juz chyba zostanie:(

Gość też chcę wiedzieć jaka to jest
nie znalazłam takiej a ciekawa bardzo jestem

na japonca?:D ok...ja sie kocham czesto ...praktycznie codziennie:)) a prezerwatywe mozna uzyc jako zabawke...to moze byc podniecajace zakladanie gumy:P trzeba tylko miec wyobraznie;)

Gość fuzji
tak 6/tydzien. to zalezuy od dobrania z wczesniejsza dziewczyna np bylo raz na 2 tygodnie od łaski (jej łaski..) wiec nei jesesmy juz razem.z obserwacji wynika ze udane zycie seksupalne, cyli zbieznosc temperamentow - prawie zawze jak che jedno toi drugie chce i seks nei jest karta pzretargowa, to najlepszy gwarant dobrego zwiazku, braku jakis glupich akcj i tez najwiekszy gwarant ze facet sie oswiadczy :P. tak tak jak seks udany to faceci nie maja watpliwosci co do dziewczyny

Gość kruben
3 / tydz. Facet zeby czul ze to to, musi byc zgrany ze swoja kobieta w temacie seksu. Inaczej bedzie mial obawy czy to ta.