Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka od siedmiu bolesci

kupuje ktos kosmetyki na allegro?????????????????

Polecane posty

powiedzcie mi czy to nie jest jakis przekret??:O bo nie moge zrozumiec jak kosmaetyki chociazby jakiegos avonu mogly byc tansze o polowe...stare je sprzedaja czy co?

Gość Ty głupia babo
nikt nie kupuje

tylko nie glupia babo😠

Gość ej laska wez sobie
na wstrzymanie i nie rzadz tu wszystkimi ja kupuje rozne rzeczy na allegro, ale z avonu nigdy, mysle ze niskie ceny sa z tego powodu, ze to pewnie jakas konsumentka sprzedaje po hurtowych cenach

Gość ja sprzedaje zawodowo
ale nie kosmetyki;) natomiast all to juz uzaleznienie wiec zakupy takze czesto robie. m.in. cienie do powiek,tusze (szesto podroby sa), ostatnio perfum z avonu i jestem z niego zadowolona bardzo bo razem z wysylka wyszlo taniej niz z katalogu:)

Hej! Mnie się wydaje, że te kosmetyki nie są przeterminowane, a poporostu mówiąć delikatnie \"wychodzą z firmy\" i dlatego taki sprzedawca może narzucić sobie cenę jaką chce. Oczywiście zdarzają się też gratisy, które konsultantki też mogą sprzedać, bo im akurat dany kosmetyk nie jest potrzebny. Ja sama jestem konsultantką Avonu i też zachodzę w głowę, że krem który ja kupiłam po największym opuście, na allegro i tak jest tańszy. Dlatego tak sobie to tłumaczę i nie chcę mi się wierzyć, że konsutantka dostała aż 20 gratisowych kremów. Oczywiście nie wrzucam wszystkich do jednego worka, bo sama musiałabym do niego wskoczyć ale cenię sobie uczciwość.