Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buteleczka

teściowa mnie zszokowała. jak zareagować???!!!!

Polecane posty

Gość buteleczka

hejka moja teściowa przez telefon przez tydzień mówiła, że ma dla mnie prezent. w weekend do niej pojechałam o dostałam łańcuszek. jakiś dziwny był, ale darowanemu koniowi... trochę zdziwiło mnie to, że nic nie mówi o okolicznościach zakupu, bo zwykle bardzo się nad tym rozwodzi nie nosiłam tego, bo jakoś mi nie podchodziło. aż tu nagle u mojej koleżanki zobaczyłam taki sam i spytałam skąd go ma, a ona na to, że z gazety!!!!!!!!!!!! z przyjaciólki!!!! co wy na to????????? czy słusznie jestem zszokowana?

Gość hjsdu
nio!!! tesciowa myslala ze jestes glupia iz e sie nie skapniesz hehe

Gość jaaa.........
Amputowali ci mozg, ze pytasz sie na forum jak zareagowac?

Gość buteleczka
do---- no rzeczywisice------- jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to milcz. jaka żenada. nie mogę przestać o tym myśleć. o co jej chodzi?

No i co z tego!!! daje ci to, na co ja stac, za przent trzeba podziekowac, a nie wydziwiac!!! zachowanie na pozimie rozpieszczonego bachora

Gość buteleczka
nie, pytam o radę, ciemnoto

Gość buteleczka
--- spinka klinka --- nie rozśmieszaj mnie, ani ona taka biedna, ani ja taka rozpieszczona, niestety...

Gość jaaa.........
czego oczekujesz??? ze forumowi mędrcy powiedza ci, ze masz obic tesciowej morde albo nie odzywac sie do niej przez tydzien? :-0

Gość Lusesita wyjdzze ty do ludzi
moze zwyczajnie go schowaj i zapomjij, skor tak cie to razi :P

Proponuję zrewanżować sie tym samym:-) Teraz w \"Naj\" jest kremowa czapka na zimę.Mówię serio.

Gość pudelek nie kłamie
chciała tanim kosztem dac ci cos , lubi ciebie ale tez chciała tanio ciebie obdarowac. tez nichciałabym dostac w prezencie torebki która potem okaze się ze ma co druga pani na przystanku.....ale fakt darowanemu koniowi sie nie zagląda.... miała łańcuszek i pry okazji dała ci , ale mogła powiedziec ze z gazety.. ja luubie dawac i dostawiac biżuterie z metka tzn bez wagi ale z metka i to jest znak ze jest nowy i nieuzywany i kupiony a nie z gazety wyciagnięty bądz z szyi.

Gość pudelek nie kłamie
ja tez bym sie zrewanzowała faktycznie n piekna apaszka z gazety czy portwel z dermy:P a co , a jak powie ze to z gazety to powiesz ze nie wazne ze z gazety wazna pamięc bo ty mamo tez pamietałas o mnie dając mi łańcuszek:D

Ja bym się trochę obraziła... Takie łańcuszki często się daje, gdy się ich samemu nie chce nosic, bo to szajs. Skoro nie jest biedna... Dobrze ktoś powiedział, po jakimś czasie możesz jej dać coś z gazety, może zrozumie, że takie prezenty są trochę nie tego.

Gość ekd37
a teraz ja moja teściowa nie należy do njbiedniejszych ale mojej córeczce przynosi same sajsy, po wnuku, rozumiem że mozna coś w dobrym stanie dać, ale to to sie nadaje tylko na śmietnik, dzisiaj dostałam talerz do jedzenia dla dzieci, cały porysowany a do tego brudny wku....łam się na całego co z tym babsztylem zrobić

:D:D:D:D:D kto jak kto ale teściowa to potrafii:classic_cool: