Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość borderlinee

Widzieliscie kogos z kafe na fotach? Jak wygladaja?

Polecane posty

nie kasuja , sama wyciagałam nie raz starsze,najlepiej szukac googlami chyba , bop wyszukiwarka kafe....

Gość borderlinee
tez widzialem brzuch seriala, chyba na erotycznym nawet byl :D albo nie, w topiku o fotach forumowiczow, jakis rok temu :D kurcze serio duzo osob widzialem, czuje sie jak w gronie znajomych z widzenia :o

Gość borderlinee
stanczyk jaki ban? :D sobie chcesz bana dac? :D

galeria fajna , ale komentarze widziałas? Nie dziwie sie , ze skasowali:o ale ze mnie chamidło (((🖐️))) łotrzyki;)

Gość lol.. lol..
Spotkalam sie z dziewczyna z kafe , jestesmy przyjaciolkami hehe.. zycze Wszystkim takej przyjazni z kafe . Fantastyczna osobka.

Gość borderlinee
galerie skasowali bo sie rzucaly jakie prostaki o foty, ten brzydki, ta ma zeby jak kuń etc :o zenujace to bylo, ale galeria powinna zostac. gdyby to forum bylo normalne...

wklejaj , w koncu to juz forumowa własnosc , jak dał fotę Ywentualnie linka na meila w profilu , jak masz takie opory:P

Gość borderlinee
stanczyk mowie ze ktos z kafe tutaj rozsylal Twoja fote bejbe, dawno to bylo ale widzialem Cie ;)

Gość borderlinee
z tych fotek najbardziej mnie kreci seksowna juken, walnalbym jej ostra minete

:D a moze i to widziałam , nie pamietam.A co , zapisałas sobie link do zdjatka??:D:D

nalazlam ten topik i brzuch seriala, ale nie wiem czy moge wkleic----->ja jestem na nie w koncu nie dal jej aby zrobic co sie chce i wklejac gdzie sie chce;) p.s. chcialabys aby Twoj brzuch tak wedrowal po topickach:D:D:D:D:D

Gość borderlinee
do sopotu na 100%, do TOMKA :D

Spotkałam sie z 3 osobami , z kilkoma rozmawiałam przez telefon.I to chyba sygnał , ze należy rzucic kafe w diabły:P:P bo sie dwa swiaty pomieszaja

Nie własnie , chociaz był taki zamysł... Jednak kawałek do siebie mamy:)

Spotkałam sie z 3 osobami , z kilkoma rozmawiałam przez telefon.I to chyba sygnał ------>to po co Ci zdjecia jak wszystkich prawie znasz:D:D:D:D:D tu jest niewiele osob tylko nickow duzo:D:D:D:D

Gość amarantowa gęba
Leonorcia jest bardzo ładna. Oczywiście jeśli to jej zdjęcie było:D

Nie wszystkich:D Ciebie to zobacze dopiero na parapetówie:P:P:P

hmm leonora miala zdjecie na fotce.pl ale juz skasowala konto :( calkiem calkiem byla moim zdaniem :D stanczyk czesc 🖐️ u mnie jakos leci, bywam na kafe ale biernie, obiecuje od dluzszego czasu powrot do przegrywania zycia na kafe ale cos mi to nie wychodzi :o a u Ciebie?

Gość Aravko droga
nie sadziłam, że spotkanie ze mną może się przyczynić do Twojej rezygnacji z kafe :D

u mnie zawsze sa drzwi otwarte i to było naduzywane przez znajomych na studiach czasami:D mnie tez jej brakuje , ale rozumiem i mysle , ze to był dobry pomysł:)

no prosze arava widzę że ty prawdziwy zlot szykujesz------>czytalem topic o zlotach ale autorce zapalu satarczylo na dwa dni,a potem upadl,wiec moze sie dopiszcie wtedy bedzie juz Was z 10 osob,a to 80% ogolu:D:D:D:D:D