Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość borderlinee

Widzieliscie kogos z kafe na fotach? Jak wygladaja?

Polecane posty

Gość a z kim utrzymujecie kontak
jeszce poza kafe? tzn telefon, gg

🖐️ gupia:P:P ja nic nie zauważyłam , to sie nie chwal , bo jeszcze wypatrze

Zgadzam się z Aravą.Ja też mam zdjęcia dziewczyn, z którymi piszę na naszym topiku.I mam wrażenie,że to w jakiś sposób spowodowalo,że jesteśmy bardziej szczere,otwarte w stosunku do siebie nawzajem. Mam nadzieję,że kiedyś w przyszlości będę miała okazję poznać innych stalych bywalców i bywalczynie kafe.:-D

heh ja kiedyś dałam fotę i oczywiście później żałowałam :P :P poza tym było to lekko nieaktualne zdjęcie :D

Gość teoria nosi bryle
:classic_cool:

no i co z tego, że noszę ?? :P :P :P wolę nosić niż być ślepa :O a wracając do tematu --> mam w cholerę zdjęć na poczcie dziewczyn z tematów, które b.często odwiedzam :D

Pijawko --> wiesz nie było chyba ani jednego zdjęcia, które by sie wszystkim podobało :D każdego musiały zjechac :P

Mnie nie robi to różnicy:D ba , nawet fajniej sie razem pisze głupoty. ze juz nie wspomne o wspólnych prowokacjach :P:P

Głupoty możemy pisać pod innym nickiem,którego nikt nie zna:-D

no ja sobie nie przypominam ani jednego zdjęcia, które nie zostało by zjechane :P przez pomarańcze oczywiście :D a najgorzej chyba to się oberwało POZDRO 600 :D i też nie rozumiem dlaczego

Kierpce ---> całkiem fajna babeczka ;) no ale raz powiedziała coś nie tak i się zaczęło, że ma ryj jak szczur, ser na zębach itede itepe :D

a mi się dostało głownie za to, że nosze okulary :O jakby to było coś nadzwyczajnego :P

Gość a kierpce to ta
co sie z ludzi na fotka.pl nabijala? :D

Gość ZUCCA
JA WIDZIALAM SZALU NIE BYLO :d :p

Gość zanosi się na mgłę
pijawa :D

ej ale najlepsze jest to, że to miało być zwyczajne pokazanie się a zrobił się z tego jakiś mega konkurs piękności i okazało się, że oczywiscie żadna nie jest doskonała :P :P :D :D czego się można było spodziewać zresztą :O

Gość a kierpce to ta
hehe, a to ja ja wyzwalam wtedy, bo mnie zdenerwqowala, nie lubie jak ktos sie do kogos porownuje i udaje super odwewaznego ,ze umieszcza swoja fotke i ma w dupie opinie innych. :D sorki za tamto,ale tak wtedy czulam, mama nadziej,ze kierpce sie zmienila po tamtych jakze dramatycznych wydarzeniach :D

Gość zanosi się na mgłę
teoria -bo to zawsze tak jest, cóż, uroda kwestia subiektywna patrzącego (oceniającego)

Zanosi się na mgłe ---> no ok ja to wiem tylko wiesz najlepsze było to, że ci którzy najeżdżali i wyzywali sami nie mieli odwagi się ujawnić a podejrzewam, że też jakimiś mega pięknościami nie były :P :P :D :D :D :D :D