Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adriano

Czy posiadacie jakies ciekawe poradniki na temat seksu oralnego ?

Polecane posty

Witam. Czy posiadacie linki do jakis ciekawych poradnikow lub artykułów odnosnie seksu oralnego ?. Na pewno wiedzy nigdy za wiele i powinno sie chyba czytac i wiedziec jak najwiecej na ten temat aby dac swojej kobiecie tyle rozkoszy ile tylko mozliwe. Z gory dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam

Gość trzeba wziąść penisa do buzi
i ssać, takie to trudne ?

Sorki nie zrozumielismy sie. Ja jestem facetem i chodzi mi o poradniki jak zrobic to jak najlepiej dziewczyma. Wiem ze nie jest to trudne ale czym wicej wiedzy na ten temat tym lepiej. Pozdro

sorki za przejezyczenie. Chodzilo o czywiscie \"zrobic jak najlepiej dziewczynie.

Gość o ja pierdykam
to twoja kobieta nie ma penisa?

a ja zobaczywszy ten temacik w pierwszej chwili pomyslalem ze chodzi tu o to jak komplementami dobrowadzic kobite do orgazmu ;)

Ty nie o sztuce kochania, ale o sztuce kłamania, Kirus ;-) :p Poczytaj "sztuke kochania" Wisłockiej i przede wszystkim odkrywaj swoją kobietę - nauka jest przyjemnością, to prawda stara jak świat ;-)

Gość Z o c h a
Adriano, polecam przeczytac ksiazke John Gray pt."Mars i Wenus pod koldra". Dowiesz sie co sprawia kobiecie i mezczyznie wiele przyjemnosci podczas seksu, takze oralnego. Bardzo dobry poradnik.

Gość Z o c h a
Adriano polecam ksiazke John Gray pt."Mars i Wenus pod koldra". Bardzo dobry poradnik na temat co sprawia kobiecie i mezczyznie ogromna przyjemnosc podczas seksu, takze oralnego.

Gość zglosilem temat do usuniecia
zglosilem temat do usuniecia afeeeeeee wszystko do usuniecia!!!! to forum jest chore!

cholerny podszywacz!!!! a feeee wstydz sie chore jest twoje postepowanie :---G

idz sie lecz nekrofilu zezwierzecialy! podszywacz i do tego zbok pieprzony takich to powinno sie ciac rowno na wysokosci jader!