Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAKA MAŁA MALUTKA

PROBLEM Z PIERSIAMI !!! POMOŻECIE??

Polecane posty

Gość TAKA MAŁA MALUTKA

WITAM:) pRZED KAZDYM OKRESEM JAKIES TYDZIEN PRZED ZACZYNAJA MNIE BOLEC PIERSI..OK JAKOS SIE JUZ Z TYM POGODZIŁAM, ALE ZAUWAZYŁAM OSTATNIO (14 MIAŁAM OWULACJE, WIEM BO BOLAŁ MNIE PO JEDNEJ STRONIE JAJNIK PRZEZ JAKIS CZAS..TAM MIEWAM.. I OD TEGO CZASU BOLA MNIE PIERSI PO ZEWNETRZNYCH STRONACH OD STRONY PACH, I TO DOSC MOCNO) JESZCZE TAKA SYTUACJA MI SIE NIE ZDARZYAŁA ABY MNIE BOALAŁY 2 TYGOSDNIE BO ZA TYDZIEN DOPIERO SPODZIEWAM SIE OKRESU (REGULARNUIE) nIE WIEM Z CZYM TO MOZE BYC ZWIAZANE, ONE BOLA TROCHE INACZEJ NIZ PRZED OKRESEM..

Gość ostatnio tez tak mam
nigdy nie bolaly mnie piersi przed okresem a teraz bolą mnie juz 2 tygodnie a do okresu jeszcze tydzien!! bola mnie okropnie, nie moge nawet rak do góry podniesc, nie moge spać!!! a mam takie małe... nigdy nie mialam badanych bo sie wstydze poprosic o to ginia bo sa takie mini, ze wstyd sie rozebrac

Gość TAKA MAŁA MALUTKA
CZYLI MYSLISZ ZE TO JEST ZWIAZANE TYLKO Z NADCHODZACYM OKRESEM..OBYS MIALA RACJE, BO JUZ SIE ZACZYNAM MARTWIC...WCZESNIEJ MNIE TAK NIE BOLAŁAY, SA TAKIE NABRZMIALE I JAK JE DOTYKAM TO MAJA TAKIE DZIWNE ZGRUBIENIA..:( cIEZKI LOS KOBIETY..NIECH FAECI TO TYLKO UMIEJĄ DOCENIC :)))

Gość maja zgrubienia
czujesz jakies guzki??? nie wiem czy to przed okresem skoro tak dlugo was bolą:o

ja też tak mam już od samego końca poprzedniej miesiączki,lekarz mi zrobił usg piersi ale wszystko ok:)

Gość kehla
Mam 27 lat i urodziłam już dziecko. Piersi przed okresem mnie też bolały i przed porodem (choć myslałam, że się to zmieni) i po porodzie. Spytałam babci co mam zrobić. Powiedziała, że mam okładać sobie piersi liśćmi kapusty, można je wkładać po biustonosz i normalnie nosić po domu. Nikt nie widzi, a efekt jest. Naprawdę to działa.

Gość ale co ta kapusta daje
:o no i skad w ogole te bóle?:o