Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyzed

do żon ale nie wszystkich

Polecane posty

Gość etgt
A ja tam bardzo się cieszę że są takie kobiety bo dzięki takiej jednej mam teraz swojego skarba dla siebie i nie próbuję nim manipulować a on może mnie docenić porównując do wspomnianej... byłej żony.

Gość zglosilem temat do usuniecia
zglosilem temat do usuniecia

Gość ekstra temat
niech glupie baby wiedza co sie dzieje jak sa zimnymi dupami:)

wysnuje jakiś wniosek na obronę pana żony;) a może zona wie o kochance i dla tego objawia sie to wzrastającą złością i chęcią obicia Ci michy-ale to tylko przypuszczenie;) pokój

Gość sexy woman
ekstra temat - no z takim podejściem jak twoje to zastanawiam się kto jest tu głupi ????:-(

Gość boziu...
może ona naprawdę wie-to nie dziwne ze nie chce ci dawać po kochance:o

Gość finepix
sexy woman i jakie masz wnioski? cyz nadal myslisz :P

Gość sexy woman
Finepis - nie mam pojęcia o co pytasz ? i co sugerujesz ? Możesz wyrażać się jaśniej ?

do sam.....-> to ty jesteś popierdolona i to do kwadratu i do tego czytać nie potrafisz :( Ja sobie wybrałem taki sposób bo inne zawiodły,a tobie chuj do tego wszystko wiedząca o życiu mądralińska,której chłop też może na boku rypie sobie panienki,a ty myślisz,że go sobie wychowałaś :) Ja jestem skorpionem łagodnym ale do czasu Ciekawska -> nie wie,a jak się dowie to w taki sposób ,że będzie to ją cholernie bolało.Też wszystko najlepiej wiedząca paniczka (żonka) :(

Gość hela z Wawy
xyzed --ale się frustrujesz :o

Gość popierdzielona calineczka
ja tam nie rozumie jak mozna sexem karać lub nagradzać bzdura na resowrach

Gość popierdzielona calineczka
słyszałam o takich metodach! ale nie rozumie, jak facet zachowuje sie jak dupek to poprostu nie mam ochoty na sex i nie jest to kara tylko brak ochoty... dziwne

Gość finepix
sexy woman, wlasnie o tym mowie, mysli myslisz i brak wnioskow...

Gość sexy woman
Finepix -a coś sie przyczepił.:-) Ja wyrażałam tylko swoją opinię .Nie jestem tu od tego aby wyciągać wnioski . Poza tym może po prostu nie potrafisz ich wyciągnać z tego co pisałam . Mówiłam o tym ,że bardzo prawdopodobne jest ,że jeśli kobieta będzie traktowac swojego partnera i sex jak konieczność a nie będzie potrafiła kochać się czerpiąc z tego przyjemnosc to lipa ze współżycia będzie na dłuzszą metę . A przeciez sex jest wspaniały !

Gość sexy woman
a prawda pewnie i tak leży po środku

Gość khfyi
Ja osobiście wolę to robić sama, bo mojemu mężowi nie zalęży żeby było mi dobrze. Nie dba o siebie, przytył, z higieną osobistą też jest na bakier. Poza tym popija. Główny problem to alkohol. Myślisz, że sex z kimś takim może być przyjemny? Mam się zmuszać? To nie jest kara, ja po prostu nie mam na niego ochoty. Dodam, ze moje uwagi nie skutkują. Obraża się. Próbowałam w mniej lub b. delikatny sposób rozmawiać, mówić co lubię itd.ale przecież Wy faceci we własnym mniemaniu jesteście doskonali pod każdym względem.

Gość sexy woman
khfyi - ja nie mówiłam tu o skrajnych przypadkach takich jak twój bo będąc kobietą wcale Ci się nie dziwię też bym takego typka do siebie nie chciała dopuścic jakby o higienę nie dbał i łoił

No pewnie ,że nie masz się zmuszać.Toć to oczywiste.Tylko,że ja jestem przeciwieństwem twojego mena czyli ogólnie dbam o siebie i napewno nie śmierdzę :classic_cool:

Gość gaxxxla
xyzed może twoja żona ma romans o którym ty nic nie wiesz i dlatego cię tak traktuje przecież kobiety lubią seks ja tydzień tego nie robie i chodze cała nerwowa musisz z nią porozmawiać i to nie tak na odwal tylko poważnie bez krzyku na spokojnie z tego co czytałam to jeszcze ją kochasz tak myśle powodzenia

Jeśli ma romans,to jeszcze tylko wygrana w totka i będzie prawdziwa kumulacja :)

Gość gaxxxla
ty chyba sam nie wiesz czego chcesz powalcz troche o nią fajna kolacyjka wspólny prysznic milutko przy świecach do tego fajne winko zobaczysz zmieknie

gaxxla powtarzam to już było i nie wróci więcej i mam już dość tego typu podchodów,i następujących po nich obelg i komentarzy typu : co chcesz sobie poruchać :(

Gość gaxxxla
to znajdz sobie kochanke taką na stałe która cię pokocha ty ją i będziesz szczęśliwy bedziesz miał do kogo wzdychać... zaraz mnie tu zjedzą

No właśnie ;) Już nad tym ostro pracuję i całkiem dobrze mi idzie:) I na ręcznym już nie muszę jechać;),a jak to dobrze wpływa na zdrowie :)

Gość gaxxxla
xyzed no ale chyba związku żadnego nie rozwalasz , wiesz jestem ciekawa ile masz lat