Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak ma ro byc

Moj facet ma 14 cm w zwodzie...

Polecane posty

Gość jak ma ro byc

problem czy nie?? nie kochalismy sie jeszcze .... niewiem czy to nie bedzie problem , dodać musze iż jestem dziewica...

Gość masz taki rozmiar co
90 % polaków spokojnie wystarczy nie przejmuj sie pewnie zaraz wszyscy wyskoczą ze maja 20-30 cm nie przejmuj sie

Gość tzn twoj facet ma

Gość jak ma ro byc
do AAAAAAAA ja nie mam linijki w oczach sam mi powiedział ile ma .... przynajmniej jest szczery a nie puszcza bajki ze ma oklo 20 cm... Nie wiem czy to jest problem dla tego sie pytam....ale widze , że nikt mi nie odpowie na to pytanie

Gość jak ma ro byc
powiedziała co wiedziała...

ale prymitywy tutaj na tym forum oj jaaaaa ja nie wiem jaki to problem...wszystko zalezy od ciebie i od faceta...jesli dla ciebie za maly to sory...hehehe a jak za duzy to nikt nie moiw ze ma gleboko wchodzic...skoro jestes dziewica to i tak nie robi roznicy...jak masz w porzo faceta to bedzie delikatny niezaleznie od wielkosci penisa btw. nie rozumiem jak ludzie moga byc tak ograniczeni

Gość przeciez oto chodzi
kosciol nie po to propaguje poglad ze seks przed slubem jest zly dlatego ze jest zly tylko dlatego, zeby przysli malzonkowie jak najszybciej sie pobrali. wtedy ksieza maja czysty zysk. to taki chwyt

Gość Długość penisa
­ Istnieje szeroko rozpowszechnione przekonanie, że długość penisa u mężczyzny ma bezpośredni związek z jego sprawnością seksualną oraz satysfakcją partnerki podczas stosunku płciowego. Seksuolodzy zaprzeczają temu i podają, że długość normalnego penisa w czasie spoczynku wynosi 6-10 cm, a podczas wzwodu (erekcji) 11-17 cm, podczas gdy głębokość pochwy to średnio 10 cm. W ciągu ostatnich kilkudziesięciu lat wykonano szereg badań długości penisa dorosłych mężczyzn, opierając się zarówno na ocenach osób badanych, jak i wykonując badania w warunkach laboratoryjnych (te pierwsze wykazywały zwykle większą długość). Tzw. Raport Kinseya opublikowany w 1948 roku stwierdza, że średnia długość członka we wzwodzie wynosi 15,25 cm, ze średnim odchyleniem 1,96 cm (pomiary wykonywane przez osoby badane). Badanie zespołu Wessela z University of California, opublikowane w 1996 roku, wykazało średnią długość wzwiedzionego penisa 13,0 cm (pomiary wykonywane przez badaczy). Badanie brazylijskich urologów wykazało średnią długość wzwiedzionego penisa 14,5 cm (pomiary wykonywane przez badaczy). Niemieckie badanie z 1996 roku wykazało średnią długość wzwiedzionego penisa 14,5 cm (pomiary wykonywane przez badaczy). Notuje się również długość nie przekraczającą 7 cm (tzw. mikropenis), jak i przekraczającą 30 cm, aczkolwiek są to bardzo rzadkie przypadki. ­

Gość laseczka89056
nie mówi się w zwodzie, tylko we wzwodzie - najpierw się ojczystego języka naucz zanim zaczniesz seks uprawiać!!

Gość generalnie Twoja cipka nie ma
więcej niz 13 cm długosci - wiec 14-cm penis jest akurat dla niej :)

Gość Jolkaaa3
to dość dużo, mój ma 12 cm i jest SUPER

Gość co wy mi tu
mój penis ma na leżąco 20 a we wzwodzie 30 cm, więc nie opowiadajcie że 14 cm to norma!!!

Gość do co wy mi tu
Wypier­dalaj mutancie po Czarnobylu!

Gość nefreettette
no mało ma. i co z tego? moj ma za to za duzo? i co z tego? nie rozpisuje sie o tym na forach:O