Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawyyyyy

On sie ciągle powininen starac...

Polecane posty

Gość ciekawyyyyy

Dziewczyny czesto słysząłe mod kolezanek ..ze facet stara sie tylko na poczatku...a potem juz przestaje....Czy naprwde duzo dziewczyn tak uwaza??? przeciez nie wszyscy faceci są tacy...

Gość 99 na 100
:)

Gość ale wszyscy powinni się starać
:P

Gość hero
Mój facet jest super, jestesmy razem 4,5 roku ale od jakiegos roku, moze dlużej on zupelnie przestal sie starac, chyba mysli że już zawsze bedziemy razem i nic wiecej nie musi robic. Kłocimy sie o to ciagle o statnio i jest zle:(

Gość ewucharopucha
zgadzam się, że nie wszyscy:) Ja jestem w związku już 4,5 roku i z każdym dniem jest jeszcze lepiej:) A mój M. stara się tak jak na początku:) Przynosi kwiatki bez okazji i w ogóle jest kochany:)

Gość karenina
Ja mam tak samo jak ewucharopucha. Mój mąż będzie się starał wiecznie, bo ma o kogo :)

Gość zraniony67676
A mie boli to ze własnie byłem taki dla swoejej kobiety cały czas sie starałem bo zdaje sobie sprawe ze nigdy nie mozna myskec ze jak juz sie udało zdobyc ją to ma sie na zawsze....Ale ona stwierdziła ze mnie nie kocha...:/ Straszne...A ja jestem pewnien ze to dla niej tylko tak mi sie chciało i chce starac..i Boje sie ze juz nie trafie na drugą dla której tak sie bde starał...

Gość hero
to macie szczescie, moj zaczął po kolejnej kłotni się starac i zabiera mnie w rozne miejsca itp, ale nie licze ze to długo potrwa;)

Gość Cerberiusz
Ja miałem tak samo jak "zraniony...". Im bardziej się starałem, tym gorzej na tym wychodziłem. Niestety z kobietami tak jest. Jak jesteś za dobry, to uznają że mają cię na każde zawołanie i się nudzą, znowu jak jesteś nieco oschły to uważają że za mało się starasz. I tak w kółko.