Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestaraszonaa

widzialam na niebie krzyz

Polecane posty

Gość który warszawiak to
wymyśliłlllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Gość warszawiak.
a czemu od razu Warszawiak ? pFf

Gość ale mnie nastraszyliście

Gość i co z tym krzyzem
ponoc naprawde byl, mam gazete lokalna u siebie z tym wdarzeniem

Gość a co tam napisali
moglabys zacytowac artykuł ?

w jakim regionie Polski był widziany ten krzyż ? A co jest napisane w tej lokalnej gazecie ? pogubiłem sie juz w tym bo czesc z WAS pisze ze to wkret,druga ze prawda...

Gość nigdzie o tym zjawisku
nie mówili,nawet w plotkarskim fakcie nie napisali,więc to chyba sciema ?

Gość Daissy26
Wielki krzyż kosmiczny, ani żadne inne układy na niebie nie mogą zwiastować końca świata z tej prostej przyczyny, że zdarzały się w naszym układzie planetarnym niezliczoną ilość razy. Skoro dotąd świat się nie rozleciał, to i tym razem też się nie rozleci. http://209.85.135.104/search?q=cache:Y1zQ5rPo_44J:astromaria.blog.pl/archiwum/index.php%3Fnid%3D9671118+krzy%C5%BC+koniec+%C5%9Bwiata&hl=pl&gl=pl&ct=clnk&cd=7

Gość nigdzie o tym zjawisku
no tak ,mnie nie chodzi o koniec swiata,chciałbym sie dowiedziec tylko gdzie to mialo miejsce i co o tym sie pisze

Ja tak ni w dupe ni w oko pewnie, bo doczytałam do 3 strony jedynie, ale koniec świata to wyraźny opis przebiegunowania ziemi

Gość Franek i edek z fabryki kredek
mnie to wnerwia fakt napisania "a " i niedopisania "b",mozesz opisać co piszą w tej lokalnej gazecie czy ot sobie sciemniasz ?

Gość pijawa
papierowe ale nie krzyz na niebie do cholerki

Gość pijawa
Mistral to nie to o czym wspomina papierowe,ponoć był widziany w kilku regionach i mówiono o tym w radio wczoraj,więc wiem ze nic nie wiem

znaczy sugerujesz, że mam zacząć schron kopać, bo Mariusz przyjdzie ?:P

Gość pijawa
był widziany wczoraj na niebie,czarny chyba,szersze grono osob go widziało,nie wiem tylko w jakim rejonie Polski,wspominali o tym w radio,po ustapieniu zjawiska pojawila sie tecza,ot wsystko,dalej usiłuje sie dowiedziec ale odnosze wrazenie ze to sciema bo autorka nic konkretnie nie pisze

Gość pijawa
dziwne jest to ze w zadnych brukowcach o tym nie piszą,czyli kit na maksa :D

Gość pijawa
nie tam,bo zaraz by sie sprawa wyjasniła,poza tym radio chyba miałoby wiarygodne info......mozemy sobie gdybać :D

No bo Polacy - naród wybrany :P Nie podoba mi się to :-0 Jak będzie przebiegunowanie, mam nadzieję, że zostaniemy \"w miejscu\" jako kraj :-0 Dopuszczam ewentualny powrót lata ... Ide do spowiedzi ... przezorny wiecie ...

🖐️ co do regionu Polski to ktos tu pisał juz wczoraj ze niby w kujawsko -pomorskim

Gość dasz radę
Mistral księdza chcesz zdeprawować :D ? a kysz :D

Gość dasz radę
no własnie tylko ktos pisał a dowodow brak :D

tam zaraz zdeprawować :D do franciszkanów chodzę :D spoko są i wypić lubiejom :classic_cool:

Gość dasz radę
hehehehehe :D:D

Gość ludziee
poczekajcie aż film Wajdy wejdzie do kina i się przekonacie! Oni w tym filmie odtwarzają to co się działo w przeszłości,w czasie wojny,podczas okupacji! Na tej samej zasadzie! Wtedy pojawił się krzyż na niebie,więc teraz chcą to odtworzyć. i co to za problem zrobić to jakimś samolotem czy własnie jak Papierowe Nożyczki napisala jakaś substancją... trochę wyobraźni

Gość dasz radę
ludzieee a gdzie nagrywają ? na Pomorzu?-bo tam widziano......raczej nie ....:P

Gość dasz radę
na pewno nie w pomorskim :P czyli nie gadac tu mi głupot o efektach specjalnych nagrywanego filmu :P

Gość ludziee
film jest kręcony na terenie całej POLSKI! to,że w tym momencie skupili się na Krakowie,nie znaczy,że w innych rejonach nie kręcą innych scen. film ma podobno szybko powstać

Gość dasz radę
bo w takim razie jakby wsadzic do rzeki w Wyszkowie powiedzmy , kabel z prądem to w Warszawie kąpiacych by zabiło ? :D:D:D