Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znudzona Dziewczyna

Chyba obecny facet mnie nudzi, bo myślę o kimś innym - Kto tak ma?

Polecane posty

Gość Znudzona Dziewczyna

Jestem z facetem prawie od 4 lat. Na początku było namiętnie i gorąco, aż kipiało seksem. Niestety z czasem podniecenie opadło, wiem, że to normalne. Czasami przeczuwam, że i tak się pobierzemy, on juz nalega od kilka lat, tylko ja się waham. Nie jestem pewna czy to ten jedyny. Nie podoba mi się w nim kilka rzeczy! Nie wiem czy go kocham :-( Jestem z nim bo jestem, bo na początku było fajnie, nie chciałam siedzieć sama w domu i tak zleciało, przyzwyczajenie zrobiło swoje. Poza tym nie widziałam nikogo innego interesującego z kim mogłabym się związać. Teraz dostałam pracę i wpadł mi w oko jeden facet. Nawet przystojny, wysoki, długie nogi, od razu pomyślałam, że nasze dzieci bylyby ładne :-) W dodatku ma dobrą prace i dobrze zarabia, chyba wykształcony, te wszystkie cechy to przeciwieństwo mojego obecnego. Coraz częściej o nim myślę. Szukam pretekstu w pracy, żeby tylko się na niego natknąć. Ubieram się ładniej (dla niego), zaczęłam w nocy fantazjować, że np. gdzies wyjeżdżamy razem w podróż służbową itp. Nie wiem co robić. Dobiegam juz 30-tki i czas się ustatkować, ale z kim? Chciałabym spróbować jak by to było z innym, ale nie mam odwagi zerwać z obecnym, czasami mi go szkoda, zżyłam się z nim i jego rodziną. Wyglądałoby to na to, że zapędziłam go w lata (i tak ma już ponad 30 lat). Czy ktoś też ma taki mętlik? Jak sobie radzicie z tym?

Gość Hej.....
Halooo

Gość podnoszeeee

Gość mis przytulanka
eee tam,przesadzasz:) Poszalej jeszcze troche.

Gość kiciopicio
Moje zdanie jest takie - nie znajdziesz faceta na męża, z którym Twoje życie łóżkowe będzie na topie do śmierci. Zawsze przyjdzie okres nudy i stagnacji i będzie trzeba odrobinę wysiłku, aby to poddźwignąć, ale ten wysiłek się opłaci. Bo przyjdzie w życiu czas, kiedy seks nie będzie już najważniejszy, a wtedy ta inwestycja odpłaci się z nawiązką. A jeśli chcesz przygody, to po prostu zmieniaj partnerów i nie wyjdź za mąż, przynajmniej nie będziesz nikogo zdradzać.

Gość kallamity
Facet po 30-sce to moze bez trudu sobie nalezc duzo mlodsza od ciebie ,a ty z dnia na dzien staniesz sie stara panna.

Gość HOPSA
Starzejące się kurwiszcze, którego głownym kryterium doboru partnera jest SES(status socjo-ekonomiczny) oraz szeroko rozumiana atrakcyjność fizyczna,wizualna. Tak czy siak, ten Twoj facet jak go zostawisz moze sobie znaleźć młodszą, lepsza, ktora nie bedzie patrzec na kase... No i bardziej radosna (młoda dziewczyna to witalnosc,stara dupa to juz kalkulacja)

Gość Def Leppard
HOPSA - masz rację. Autorka topiku KALKULUJE na chłodno :) praca , wykształcenie " jakie nasze dzieci byblyby ładne" .... boze uchowaj !!!!! a gdzie w tym wszystkim miłość ??? no comments