Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzyna witt

czy jest tu taka laska ktora nie goli wcale miejsc intymnych???

Polecane posty

Gość no i prosze ile chetnych
golcie sie, bolcie.. a potem co mc zapalenie, co tydzien bole jajnikow :(

Gość O kurna
Debilniejszych komentarzy jeszcze nie czytałem. Wszystko jedno czy golicie czy nie, jestescie proste i prymitywne. Współczuje panienki....bleee, kijem bym nie ruszył.

Gość Oj zdziwiłabyś się
20:16 autorka watku chodzi o golenie sromu ..okolice bikini napewno kazda goli..mi chodzi o golenie sromu!! nie masz facetya to nie golisz??ozesz kurna a jak chodzisz do ginekologa to co??przeciez chocby dlatego sie goli ten srom.. Oj zdziwiałabyś się ile jest flej co nawet bikini nie goli :(

Gość mój facet lubi zarosniete

Gość bez przesady z tym goleniem
Co to kogo obchodzi czy inna skraca, goli w calosci czy tylko bikini! Dlaczego od razu nazywacie takie dziewczyny buszmenami i flejami. Jeszcze kilka, kilkanascie lat temu 90% kobiet w Polsce nie golila nog czy pach. Moda modą, ale nie znaczy to ze kazdy ma od razu golic sie na zero! Ja osobiscie skracam wloski krociutko, depiluje po bokach i od spodu ale nie widze potrzeby golenia sie na zero, poza tym mi sie to nie podoba i mojemu nazeczonemu tez nie. Razem sobie skracamy wloski( nawzajem) i to wystarcza. Nie chodze do ginekologa zarosnieta jak malpa, zawsze mam krociotkiw wloski i ogolone bikini. Co komu do tego. Spytajcie swoje mamy czy gola miejscaintymne a potem wyzywajcie innych.Bo glowe dam sobie uciac ze czesc z nich nawet nog czy pach nie goli codziennie!

Gość bez przesady z tym goleniem
sory za blad ortograficzny...(narzeczony)

Gość masz racje...

Gość do niewygolone tez sa sliczne
jakos malo masz tam włosów..

Gość a ja nie gole
i mi z tym dobrze.przycinam regularnie. Podgalam tylko na tyle zeby mi nie wystawalo z majtek. I co? Juz mam sie przygotowac na obelgi ze jestem niezadbana itp?

Jakoś, jak moja kumpela poszła do gina ogolona na zero, to ten ją ochrzanił i powiedział, że z tego się biorą infekcje, bo włosy są naturalną ochroną przed bakteriami (oczywiście przy zachowaniu odpowiedniej higieny)... I nie kazał od razu zapuszczać jej buszu, tylko zostawić włosy przycięte... Ale, żeby nie była na zero... No bo cóż, nie oszukujmy się... Jeśli niektóre myślą, że jak zgolą się na łyso, to wystarczy im, że umyją się raz dziennie, to są w błędzie i gorąco im współczuję... A włosy, gdy podmywa się regularnie i odpowiednio często (nie za często) w niczym nie przeszkadzają... I na pewno nie są przejawem flejstwa...

Gość Nie musze golic bo jestem malo
owłosiona Ale bielizna chroni nas zamiast wlosow Tez slyszalam zeby nie golic, w okolicy odbytu zostawic troche wlosow, Ja mam malenko wlosow wiec nie musze golic, nie wiecej niz tak osoba na zdjeciu wyzej

Dlazego jak ktoś napisze, że nie goli warg sromowych, to od razu jest nazywany brudasem, śmierdziuchem, że kijem by takiego nie tknięto?? Przecież jeśli człowiek myje się tam 2 x dziennie, to chyba zrozumiałe, że jest pachnący i zadbany, prawda?? Włosy na głowie też golicie, bo obrzydza Was ten gąszcz??