Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemalzakochany

Ja i Ona w pracy

Polecane posty

Gość niemalzakochany

Jestem facetem po studiach, jakiś czas temu do pracy do nas przyszła bardzo fajna dziewczyna, piszę jeszcze raz bardzo fajna wydaje się wyjątkowa. Tyle że w naszej pracy panuje troszkę atmosfera plotkarska i obgadywania innych a nie wiem jaka ona jest. Wiem tylko że mogłaby być moją żoną... Taka refleksja. No więc jeśli zaprosiłbym ją na kawę to później obawiałbym się bo w sumie jej nie znam że rozpowie to innym jeśli np. ma kogoś albo ma taką ochotę rozpowiedzieć. Co robić?

Gość misiakowa84
skoro jest nowa w pracy to pewnie obawia sie plotkwoac z innymi gdyz jeszcze nie zna waszego ulubionego zajecia"plotkowania" wydaje mi sie ze gdy do niej uderzysz pierwszy to sie ucieszy, byc moze bedzie chciala sie tobie wyladowac o atmosferze w pracy i przy okazji razem poplotkujecie. a gdy inni zaczna o was plotkowac to tylko sie ciesz ze podziwiaja jaka to fajna lale poderwales;)

Gość hej hej
Kawa to nic strasznego, a dziewczyny, przyajmniej ja, bardzo lubią zaproszenia na kawe a nie piwo;/ ... napisz czasem sms, usmiechnij sie w pracy, powiedz cos milego... mysle że jej fajnie by bylo uslyszeć ze Ktoś sie nią zainteresował, to jest zawsze ogromnie milę... P.S. fajny chyba z Ciebie facet skoro pytasz, tak skromnie, tu na forum, chyba nie majac na mysli seksu, to fajne:) Ladna jest?? ;)

Gość zaproś
ja na kawę, cóż ci szkodzi. Zobaczysz co z tego wyniknie, czy jest taka jak myślisz, czy zaiskrzy. Powodzenia

Gość poraaabana
zazdroszcze jej 😭 u mnie same baby i plotkary... poza mna, docinam im, ze ploty wala :P

Gość e zaraz jej sie oświadcz