Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaszarella

Ja już nie moge.. Głowa boli codziennie...

Polecane posty

Gość Kaszarella

nie mogę juz.. codziennie to samo.. ucisk w skroniach, ból nad gałkami ocznymi, dzień w dzien... Nie wyrabiam.. Heeelp.....

mnie tez boli juz od jakiego tygodnia czasem mniej czasem bardziej. bierzesz cos na to?

Gość Kaszarella
nic nie biore, bo ile mozna się truć...? Ale to mnie już doprowadza do szału...

moze warto isc do lekarza? a ja tak bardzo nie znosze chodzic do lekarza :/

Gość Aniiiiia
Kaszarelle, mozliwe, ze masz jakas dysfunkcje stawu skroniowo-żuchwowego. Masz cofnieta żuchwe? Ja mialam bole glowy odkad pamietam, ucisk w skroniach, spięty kark. Zaczelam leczenie ortodontyczne, nosze taki specjalny aparat odciązający ten staw i korygujący cofnięta żuchwę i od tygodnia nie boli mnie glowa! :) a bolała prawie codziennie :o

Gość Kaszarella
kurde, nie mam cofnietej żuchwy.. Ale ból jest chyba napięciowy, połączony z bólem gałek ocznych, karku, i ucisk na skronie...

Gość Aniiiiia
No to ja mialam dokladnie to samo :o w kazdym razie razie powinnas isc do lekarza, moze to jakies zaburzenia neurologiczne?

Gość Kaszarella
ojej... jakie zaburzenia...? nie strasz...

Gość Kaszarella
przestańcie straszyć... ludzie..!

Gość Aniiiiia
moze cos Ci tam gdzies uciska... Nie znam sie na tym zupelnie, najplepiej idz jak najszybciej do lekarza. Moze to tylko stres albo przemeczenie ale lepiej zbadac o co chodzi :)

Gość Kaszarella
kiedyś mialam takie uporczywe bóle , poszłam do lekarza to mi zapisał cos na migrene i ketonal.. Ale migrena to chyba nie jest... Myślalam że to jakieś bóle meteopatyczne, ale to już 3 dzień jak łeb peka, to by chyba tak długo nie trwało...?

Gość 000
Może masz przewiane zatoki, weź imuprom zatoki, jak ci nie pomoże to do lekarza, bo po co się męczyć

Gość Poziomeczkaa
Mialam to samo.Poszlam do neurologa.Wzieli mnie do szpitala na 2 tygonie na zdiagnozowanie bólu i........nic nie stwierdzili.Mialam robione wszystkie badania i żadnych zmian nie stwierdzono.Przepisano mi lek na migrenowe bóle głowy.Juz prawie pół roku minęło od pobytu w szpitalu a ja mam czasem bardzo silne ataki.Tylko że u mnie to może być właśnie migrena.