Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doswiadczonyy

niestety musialem zerwac z moja kobieta...

Polecane posty

Gość doswiadczonyy

powiedziala mi ze miala 3 przedemna, co wywolalo u mnie odraze. Zyjemy w malym miasteczku i kiedy z nia chodzilem po ulicy zawsze spotykalismy jej bylych :o strasznie mnie to denerwowalo jeszcze ona mi bezczelnie mowila ze kazdy z nich jest jej przyjacielem. A ja niby kim bylem? Dzis jej powiedzialem ze rzucam ja w cholere i nie mam zamiaru byc z puszczalska zeby sie ze mnie ludzie smiali :o

jakiś dziwny powód rozstania. Mój ukochany też miał dziewczyny przede mną i jakoś to przezyje

Dobrze kombinujesz kolego, bo skoro chodzisz z dziewczyną dla czyjejść przyjemności, nie swojej, to dobrze, że ją rzuciłeś. Przecież miastu by się ona nie spodobała. Kiedy spotkasz dziewczynę i ją naprawdę pokochasz, to zostaniesz z nią dla niej, a nie dla miasta.

Gość doswiadczonyy
ale ja nie moge miec kobiety ktora miala kogos przedemna ja jestem prawiczkiem i chce kobiety czystej a nie dziwki

oj przesadzasz kolego. W moim przypadku było tak samo,tyle,że on miał już kilka dziewczyn. Mi to odpowiadało,przynajmniej nauczył mnie wszystkiego i jest nam ze sobą cudownie

Gość nadjas
powodzenia..

Dziwny jesteś. Niektórzy wiążą sie z ludźmi, co mają nawet dzieci z innymi.... i jakoś to akceptują. Moj mężczyzna tez miał wiele dziewczyn i nie będę z nim zrywać, bo miał taką przeszłosc. Zyje się przyszłością chłopie! Straszny z Ciebie pesymista i chyba tak naprawdę, to nie dorosłeś do związku, więcej masz racje, że lepiej z tym poczekać.

Gość Zoofijaaa
Jesteś beznadziejny i tyle. I dlaczego od razu nazywasz ją dziwką, co?

Drogi młodzieńcze, zapewniam, że błona dziewicza nie jest gwarancją na to, że ci się żona w przyszłości nie ....... zepsuje :D i nie pozna jej pół miasta. Oj, naiwniutki jesteś strasznie.