Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość girl19

wszystko OKI?/

Polecane posty

Gość girl19

Do takiCh zgrabnych... szczuplych nie naleze mam 172 cm wz i kolo 65 kg wagi choc mysle ze po miesiacu wyrzeczenia cos ubyło to jak juz wiadomo moj problem jest zywieniowy od miesiaCa dobrego jak nie wiecej zjem zawyczaj to jest ; kisiel i jablkO albo 2 jabluszka albo sam kisiel zalezy od samopoczucia i sie dobrze czuje =) mam na dniaCh urorodzinki heh 19-ste urodzinki babcia przyleciala do mnie z obiadkiem i z furą ciastek urodzinowych juz ... odmawialam co chwile ... i niesteyy wepchnelam to wszystkO inaczej by sie obrazila, czulam sie starsznie ;/ ;/ jak jadlam to myslalam tylko o jednym zeby jak najszybciej to ''wyzygaC do kibla'';/ to jest normalne? cos mi jest ? 3 x probowalam na hama ale nie udalo sie ... gdyby nikogo w domku nie bylo to bym napewno to zrobila , boje sie ze nasteonym razem jak zjem w miare normalnie to samO bede chciala zrobiC;/ musze cos z tym zrobiC ale co ? zeby sie do zadnej choroby nie wprowadzic

Gość łączenie tematów
20:26 kasiulka11 takie są objawy bulimi, jeśli to jest to to rób coś z tym dziewczyno bo to bardzo ciężka choroba. 20:28 kasiulka11 Jeśli się chcesz odchudzać to rób to z głową bo jedzenie samych jabłek to nie dieta a głodzenie się i oszukiwanie organizmu, to może mieć bardzo złe skutki na twoim organiżmie. 20:35 girl19 (giirrll18@wp.pl) ja to wiem ale nie moge sie jakos przemoc ;/