Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadijaa

o co mu chodzi?

Polecane posty

dzisiaj mój znajomy,praktycznie nie widzimy sie az tak często ale utrzymujemy kontakt,moze i nawet troche intymny,ale do konkretnego sexu między nami nie doszło. W każdym razie po miłej rozmowie napisał mi: nie wiem jak to mozliwe ze tak sie dzieje,ale ja Cie...(tak zakończył) , gdy go pytałam o co mu chodzi nic już nie odpisał...co on chciał przez to wrazic?

Gość nie da się ukryc ze
kochana, nie wiem, ale ja np.na randki latam dla sportu co by nie zapomniec jak się z chłopem gada. Moze ten Twoj tez dla sportu próbuje różnych technik komunikacji z plcią przeciwną :o ....a cholera go ram wie:o

ja nie wierze w to aby on coś do mnie czuł,nawet nie widujemy sie często.mam tylko nadziej,ze on takimi słowami nie chce mnie zaciągnąc do łóżka...;(

Gość gooooosiaaaczek
może tak: (...)że Cię ..... lubię bardzo lubię kocham szanuje nie lubię :o zaczynam lubieć itd jejku sama powinnaś wiedziec o co mu biega ja ze swoim tak rozmawiam :) ale my się rozumiemy bez słów ;) więc nawet gdy ja czy On :) piszemy ".......... :)" to wiemy co tam zamiast kropek ma być :P

Gość nie da się ukryc ze
dla mnie to oznaczałoby ściamnianie w celu zaciągnięcia do łóżka. Ja poza tym i tak jestem cyniacza i uważam, ze chlopy za duzo p...ą a za mało robią.

Gość nie da się ukryc ze
cyniczna mialo być. gooooosiaaaczek --->ale tu ewidentnie widac, ze koleś ma ochotę na seks, ale ok - nie będę Cię zniechęcać autorko.

Gość gooooosiaaaczek
ja myślę, odp jest banalna :) a my się doszukujemy niewiadomo czego :o - jak to kobiety :P

Gość gooooosiaaaczek
to już lubić nie może :o ? z resztą autorka lepiej go zna to napewno wie co miał na myśli wstawiając te kropki :P

Gość nie da się ukryc ze
łe, ja tam lubię krótko, konkretnie i na temat. Nie wiem, jakie Wy macie relacje, ale jakby mi tak któryś napisal to uznałabym, ze jakaś dupa nie chłop. No, ale ja to ja, a Ty mozesz miec inne odczucia, bo znasz go przeciez.

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej