Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi tak bardzo

nie podobam sie fizycznie mojemu facetowi - on mi oczywiscie tego nie mowi

Polecane posty

wiem, że on woli brunetki... z duzymi piersiami... kieeedyś dawno, zanim byliśmy parą, mówił, że jego ideał to monica bellucci... ja natomiast jestem jej zaprzeczeniem w kazdym calu ciagle czuje ze jest ze mna dlatego bo wie, ze kobiety marzen, idealnej, nie spotka wiem ze to glupie ale lapie przez to doła :-(

Gość a on jest taki cudowny

Gość powiem szczerze
jeżeli byś mu się nie podobała to by z Tobą nie był.To proste.Mi też kiedyś podobali się bruneci,a mój chlopak jest blondynem i dla mnie jest najprzystojniejszy na świecie i tyle

on właśnie jest... przynajmniej dla mnie. Figura super, twarz też.

Gość ZNIEWAŻONA
też mam problem. jako daleka od ideału w całym tym dążeniu do.. człowiek zapomina o sobie. Co to znaczy że nie podobasz sie fizycznie??? bzdura!!!! za kilka lat fizyczność tak czy siak przeminie zostaje głębia! czy on ją posiada?

Gość napisz do kasi
Napewno Cię kocha, podobasz mu sie i jesteście idealnie dobrani. Zrób mu w podzięce obiad oraz zadowol go seksem oralnym.

Gość gaxxxla
smutno mi.... wiesz maż miał kiedyś dziewczyne był z nią pare lat ona miała wielgaśny biust byłam o nią zazdrosna gdy go zapytałam dlaczego nie wybrał ją za żone to mi odpowiedział że kocha te moje papierówki a cycki to nie wszystko głowa do góry dołujesz się niepotrzebnie