Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jesienny krajobraz

czy wy tez tak macie? i jak sobie radzicie

Polecane posty

Gość Jesienny krajobraz

otoz... od j czasu do czasu moj brzuch, czy tez jelita wydaja taki nieprzyjemny dzwiek....jakbym baki puszczala wam sie tez to zdarza? tom chyba jest b glosne ....

Gość Jesienny krajobraz
hę ?

Gość Jesienny krajobraz
kurde, jestem sama z tym problemem, czy sie wstydzicie wypowiedziec ?

Gość eeeeeeeeeeeee
zjedz cos.To pewnie głód:)

Gość ilonkaaa
Ja tak mam, robiłam badania, z badania kału okazało sie ze mam gliste ludzką,ale dopiero 3 badanie kału wykazało

Gość brak mi slowwww
wez mnie nie strasz :(:(:( jadlam bułę ale o 8 rano...moze to głód glistami to mnie nie strasz... tylko mi powiedzcie czy spotkaliscie sie z taka osoba i czy to bardzo glosno slychac ???

Gość ilonkaaa
nie strasze Cie,miałam takie głosne burczenie i własnie okazało sie ze to glista ludzka,od głogu nigdy mi tak nie burczało

Gość dj tomek
To prawda co pisze poprzedniczka, to moze byc przyczyna glisty, miałem kolege co miał dziwne odgłosy z brzucha i ...faktycznie była to glista, wiec nie czekaj tylko zrób badania

Gość leonorciaa
i co ta glista tam robi? to szkodliwe jest?? :o

Gość Jesienny krajobraz
a poza burczeniem sa jeszcze jakies inne objawy tej glisty ?

Gość tak tak najlepiej
straszyć i mówić bzdury, zwłaszcza jak ma się 12 lat

Gość Jesienny krajobraz
no ale jak przeciwdziałac temu burczeniu ?? mam ciagle jesc ?:(

Gość ja tak mam
i okazało sie ze mam zespół jelita drażliwego, lekarz przepisal mi tableki ale i tak nie pomogly, na szczescie zdarza mi sie to teraz rzadziej, raz na jakis cza

Gość Jesienny krajobraz
a slyszeliscie takie burczenie u kogos znajomego?? czy to bardzo slychac w otoczeniu?? i czy uwazacie, ze osoby ktorym tak burczy sa niewychowane itd./ uwazacie ze to jest bardzo niestosowne? czy tez przyjmujecie to w otoczeniu , tak normalnie, jak np. kichanie ?

Gość Jesienny krajobraz
?

Gość bagfrieda
tez kiedys miałam taki problem. mimo ze to nie bylo z glodu, to jedynym sposobem bylo zapchanie brzucha jakąś ciepła papka, czyli kisilelek, budyn albo buła z herbata. współczuję bo wime jakie to klopotliwe. czasmi wciagnie brzucha pomaga

Gość ja tak mam
jesienny krajobraz idz do lekarza rodzinnego on ci doradzi i zapisze tabletki na ten problem. u mnie burczenie bylo strasznie odglosy podobne jakby baka puszczala, kiedys na studiach mi tak zaburczalo podczas cwiczen i ktos sie tam zaczał podsmiechiwać z tyłu po cichu wtedy sie w kurzylam i wygarnelam na cały glos , " ze gdybys ty mial takie problemy z zoładkiem to pewnie bys sie tak nie smial" i byla cisza i wiecej nigdy nikt na to burczenie moje w brzuchu nie zwracal uwagi

Gość ja tak mam
tez stosowałam wciaganie brzucha , pomagało ale tylko na poczatku, potem pomino wciagania brzucha i tak bylo slychac wiec reka sie przyciskalam brzuch by bylo mniej slychać

Gość k-ss commando
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ +@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ +@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ +@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ +@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@+@@@@@@@@@@@+++++@@@@@@@@@@@@@@@@@@+ ++@@@@@@@@@@++@@@@@@@@@@@+++++@@@@@@@@@@@@@@@@@@ +@@@@@@@@@@@@++@@@@@@@@@++++++++@+@@@@@@@@@+@@@@ ++@@@@@@@@@@++++@@@@@@@@@@@@@+++++@@@@@@@@@@@@@+ +++@@@@@@@@@@+++++++@@@@@@@@@++++++@@@@@@@@@@@@@+ +++++@@@@@@@@@+++++++@@@@@@@@@@++++@@@++@@@+++++++ @++++++@@@@@@@++++@+++++@@@@@@@@@++++++@@@@+++++++ @@+++++++@@@@@@@+++++@@+++++@@@@+++++++@@@@@@+++++ @@@++++++++@@+@@+++@+++++++++@@@@@++++++++@@@++++++ @@@@@+++++@+@@+++++++++++++++@@@@@+++++++++@@@+++++ @@@@+++++@@+++@@+++@@@+++++++@@@@@++++++@@@++++++++ @@@@@+++++@++@++@+++++++@@+++@@++@@@@@+++++++++++++ @@+@+@++++@@++++@@@+++@@@@+++++++++++++++@@+++++++++ @@@@@@+++++++++++@@+++@@+++++++++++++@@@++++++++++++ ++@@@@++@@+++@@+++++++++++@@++++++++++++++++@@@+++++ ++++@+@@+++++++++++++++++@@++++++@+++++++++++++++++++ ++++++++@@@++++++@@+++++++++@++++++++@+++++++++++++++ ++++++++++++++++++++@+++++++++++++++++++++++++++++++ +++(O)+++(O+++(O++++++++++++++(O)+++O)+++++__O/+++++ ++++|++++|)+++/)++++++O-___+++++|++++/||+++++__/+++++ ++++/)+++ /)+++))+++++++//+((_+++/|+++++/)+++++++)+ "`" "```""` """`"""`" """`` `""""""`'" ""'""``'"`'`'" ----------------------------- KU CHWALE FEKALA ---------------------------- ----------------------- WSZYSTKO ZASRANE----------------------------------

Gość bagfrieda
tezprzyciskalam ręką, bo samo wciagnie nie pomagalo. w kazdym razie to napewno zadna glista ludzka. a jakie tabletki sie na to dostaje?? pytam tak na wszelki wypadek jakby wrocilo

Gość ja tak mam
to sa tableki na recepte i to bylo duspatalin retard ale z takim problemem najlepiej zawsze isc do lekarza i sie nie wstydzic o tym powiedziec