Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hm........

_____zastanawialiście sie kiedyś nad tym po co się urodziliście, w jakim celu...

Polecane posty

Gość hm........

...istniejecie?

Gość Świeta_Wincenta
Odpuść sobie ten wątek problemów egzystencjalnych... :O

Gość hm........
nie mam zamiaru czytać tych mało mądrych wypowiedzi, pewnie nikt was nie kocha i nie lubi....:P

Gość hm........
jak wam cos nie pasi to na erotycznym znajdziecie tematy w sam raz odpowiadające waszemu płytkiemu tokowi myslenia

--> hm........ I nawzajem. Jak ci coś nie pasi wejc sobie na forum mensy(mają chyba takowe), znajdziesz tam tematy wsam raz odpowiadające twojemu GŁĘBOKIEMU tokowi myślenia. :P

Chyba po to zeby sie zastanaw3iac po co sie zyje, analizowac sytacje zyciowe...I chyba w wiekszosci cierpiec..Życie jest kara..nie wiem za co ale jest..Dusza zyje w innym ciele, a robimy to co w wiekszosci zapamietamy by w nastepnym zyciu czuc te wspomnienia jako deya vu ...Tak mi sie wydaje

Gość edziczek
Mnie nauczyli. Koieta i mężczyzna zakładaja rodzinę by się rozmnażać, by było życie na ziemi. Robią dzieci i wychowuja i oddają je światu by dalej szło żeniło sie i rozmnażało. To jest taki cel człowieka - rozwój i rozmnażanie. Jednak sa porypańcy którzy niechca mniec dzieci, którzy kochaja inaczej i to sa jacyś odmieńcy. Poto jestesmy by ewoluowac i się mnożyc. No ale bez przesaady - nie aby rodzić w patologii i biedzie oczywiście.

Gość hm........
agusia, podobnie mysle;) myrevin - stary a głupi...

Gość fe myrewipijakow
Myrevin wszystkich wkurza razem z pijawką. Popaprańcy. nie ma co zawracac sobie nimi głowy

Gość hm........
rozmnazanie to drugorzędna sprawa, ale po co sie urodziła dana jednostka? kiedys tak myslałam dlaczego sie "urodzilam sobą" dlaczego tutaj z takim umysłem, przeciez równie dobrze w moim ciele mógły siedziec inna dusza o innym sposobie myslenia