Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iloniczek

Odstawiam tabletki!!!!

Polecane posty

Gość iloniczek

Witam wszystkich! Razem z męzem postanowilismy, ze odstawimy tabletki i.... będziemy się starać o dzidziusia. Z jednej strony bardzo się cieszę, ale z drugiej.... boję się! W styczniu tego roku poroniłam moje maleństwo (mam 22 lata), ale mimo wszysto chcemy spróbować. Napiszcie mi proszę, czy po tabletkach będę miała jakies dolegliwości, czy łatwo mi będzie zajść w ciązę????? A miesiączka? będzie regularna? Zawsze miałam problem z tym....nie pojawiała się nawet półtora miesiąca! Zapraszam na rozmowe! Wesprzyjcie mnie!!!! Pozdrawiam!

Witam u mnie bylo tak ze po odstawieniu tabletek milam regularny okres ale niestety z dzieckiem nam sie nie udaje do teraz. Po odstawienu odczekalam 3 miesiace(a najlepiej jest 6 mies) i zaczelm z M staranka mija juz 9 miesiac i nic. Jednakwydaje mi sie ze po odstawieniu tabletek wiele kobiet ma problemy moje kolezanki maja tak samo ale nie chce ci straszyc najlepiej zapytaj lekarza a z kad jesteś?

ale nic na to nie poradze, mam tak i juz, lecze sie na naewice od roku do wczoraj myslałam ze jestem wyleczona ze leki nie powróca, przez cały okres leczenia nie miałam ich az do wczoraj znów mnie napadły wieczorem ....moze akurat sie zeszło to ze mam okres, ze maz wyjechał, ze mnie ktos wkurwia w domu, i zaczeło sie myslenie, leki, nakrecanie sie....boze nie wytrzymałam łzy same leciały mi, boje sie najbardziej powrotu leków...tego wstretnego choróbska a juz myslałam ze niedługo sie bede mogła starac o dziecko, ale jak jak tu bez leków ani rusz....kuźwa staram sie zmienic myslenie zeby sie nie nakrecac po lekach jest ok, ale jak chce odstawic czy nie wziasc 1 dnia to nie daje rady, źle sie czuje wszystko mnie drażni. czuje ze dziecko to pogorszy ze nie dam rady bedzie mnie wszystko wkurzac, błache rzeczy płacz, ze mam mało czasu, ze to ze tamto, tak najławiej wpasc znów w depresje, .....ja musze miec totalny spokój i cisze w domu, problemy powodują u mnie złe samopoczucie moje zycie musi byc bezstresowe, ale tak sie nie da. ja zawsze poodstawieniu tabl miałam regularny okres, co miesiac nigdy sie nie zdarzyło zebym nie miała, ale nie wiem jak ze staraniami, bo nie próbowalismy jeszcze...teraz nie moge sobie pozwolic na dziecko tak jak napisałam wyzej

Gość iloniczek
hejka! Mam nadzieje, ze ja do wiosny bedę w ciązy :) tak bardzo tego pragne!!!!! jestem z Rybnika

Ja po odstawieniu zaszłam w pierwszą ciążę po 3 miesiącach, a w drugiej 5 miesięcy po odstawieniu anty, ale staraliśmy sie od 3 miesięcy. Jak widać ja nie miałam w ogóle problemów mimo zażywania tabletek antykoncepcyjnych